自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止發言

水晶宮

我地全家是COMVITA擁等...因我知哩間公司差唔唔多系半間藥廠...有專業科技...
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我食開gnc
之前有一排食dhc, 不過睇返d成份, 發現好流 e.g. gnc用根, dhc用其他部位, 咁d營養書話嗰隻嘢要用根先係最好嘅~
我鍾意佢product range大, 我搵乜都有
不過我睇嗰本書個作者就話, amway代理嗰隻最好! 唔係响本書講, 係我email問佢, 佢咁答我嘅~

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 lindabb 於 09-12-11 09:18 發表
例如護肝,眼,等

我無呢方面嘅問題呀.. 所以唔清楚
不過眼應該係vitamin A喎~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

My family take Lifepak of Pharmanex (it is a healthy product from USA, a side line of Nu Skin). My body has improved a lot and it solves my problem of constipation.

They have some products which are really good for eyes calls eye formula and g3.

首頁

尾頁

跳至