自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇媽咪在"紐西蘭萬客隆網站"買過蜂蜜或其他產品......

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我有係呢個網買過,也有到過紐西蘭店舖買,係十分平宜一間,品質也沒問題。

別墅

運費貴嗎? 匯率貴嗎?

原帖由 SUSANNA 於 09-12-11 09:11 發表
我有係呢個網買過,也有到過紐西蘭店舖買,係十分平宜一間,品質也沒問題。

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我計過運費連匯率都比係香港買平。不過要等,因貨運時間都好耐。

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我訂了好多次都係落了0rder2至3日收到貨.佢地用TNT,都算快.
原帖由 SUSANNA 於 09-12-11 09:33 發表
我計過運費連匯率都比係香港買平。不過要等,因貨運時間都好耐。

別墅

品質是否可以, 是否冇過期, 因為有媽咪話咁平會唔會係過期產品.....所以我都怕怕, 怕付完款冇貨收或是過期產品, 因為我是第一次在這兒買.....

原帖由 KW 於 09-12-11 10:08 發表
我訂了好多次都係落了0rder2至3日收到貨.佢地用TNT,都算快.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 llkirene 於 09-12-11 10:31 發表
品質是否可以, 是否冇過期, 因為有媽咪話咁平會唔會係過期產品.....所以我都怕怕, 怕付完款冇貨收或是過期產品, 因為我是第一次在這兒買.....

完全 ok 喎, 貨物都是 2011~2012 到期的.

子爵府

我枱頭果樽蜂膠片2014年5月到期.都0K啦.平主要因為係紐西蘭出品,直接訂梗平。最好有朋友在當地幫你買幫你寄就更放心.

原帖由 llkirene 於 09-12-11 10:31 發表

別墅

係唔係有平運 / 貴運的選擇?

子爵府

以前有,不過我以前都揀快個種,近排改了只有快遞TNT.

原帖由 llkirene 於 09-12-11 11:31 發表
係唔係有平運 / 貴運的選擇?

別墅

謝謝

原帖由 KW 於 09-12-11 11:37 發表
以前有,不過我以前都揀快個種,近排改了只有快遞TNT.

男爵府

Can you provide the website? Thanks.

原帖由 llkirene 於 09-12-11 09:06 發表
請問有冇媽咪在"紐西蘭萬客隆網站"買過蜂蜜或其他產品......

男爵府

http://www.kiwiplaza.co.nz/index_chinese.htm

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 KW 於 09-12-11 10:46 發表
我枱頭果樽蜂膠片2014年5月到期.都0K啦.平主要因為係紐西蘭出品,直接訂梗平。最好有朋友在當地幫你買幫你寄就更放心.

去過紐西蘭, 就知其實唔貴. 香港的食水超深呀

首頁

尾頁

跳至