跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人本身小肥...一向D褲都係剛剛好...而家有左7WK, 都知應該未見肚, 但係因為無做運動肚腩好似又大左...所以D褲開始緊緊地....會唔會對BB有影響架??駛唔駛買孕婦裝呢??

別墅

原帖由 echiang 於 09-12-11 09:36 發表
本人本身小肥...一向D褲都係剛剛好...而家有左7WK, 都知應該未見肚, 但係因為無做運動肚腩好似又大左...所以D褲開始緊緊地....會唔會對BB有影響架??駛唔駛買孕婦裝呢?? ...

我都係咁, 我依家十 WEEK 個肚腩已經好有份量啦, 而且小腹開始成長, 所以我都打算買番D大肚褲著, 依家多數著住裙同 LEGGINGS 先囉

複式洋房

我今天去了買一些孕婦胸圍及較有承托力的內褲,但孕婦裝就唔打算買,價錢貴又未必有用....
歡迎大家share

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

今年仲興唔興娃娃裝? 早2前我係買幾件平平地既娃娃裝既衫加大肚褲就算. 今年我想翻著...

肚腩大左未必完全關冇運動事. d 賀爾蒙會令腸胃多左氣, 個腩就會大左.

大宅

我早2日買左條孕婦褲,3百幾

大宅

我都係7w左右, d褲開始唔o岩著...
我買左2條大肚褲legging, 每條$69, 著d寬身長衫... 今年都仲係好多娃娃衫, 所以冬天我打算都係咁嘅打扮就算喇, 到下年熱番少少先開始轉大肚衫囉~

大宅

我唔會咁早買住呀。
因為生個B閒閒地都會重20-30磅,
我本身屬於瘦小身型,90磅左右,
唔知遲d會肥成點,
怕買得太大/太細。
不過開始d牛仔褲有少少緊,
唔敢再著喇。
我最近買左幾條橡筋頭索繩運動褲,
希望可以頂住幾個月。(不過返工唔著得)

點解你地咁快見肚嘅﹖
我6wks個肚仲同之前差唔多。

大宅

其實未咁快見肚,之不過有左bb之後個肚漲左好多,所以d褲唔岩著,我買條孕婦褲都係打算遲d個肚大先開始著,而家都係著緊legging

原帖由 koalababie 於 09-12-13 12:23 發表
我唔會咁早買住呀。
因為生個B閒閒地都會重20-30磅,
我本身屬於瘦小身型,90磅左右,
唔知遲d會肥成點,
怕買得太大/太細。
不過開始d牛仔褲有少少緊,
唔敢再著喇。
我最近買左幾條橡筋頭索繩運動褲,
希望可以頂住幾個月。(不 ...

大宅

我上胎都冇著大肚裝,返工都係著d大件d既衫就ok,係home就著c6既衫,今胎唔使返工,我都唔諗住買,除非肥得多啦
大B仔0605 細B女1006

首頁

尾頁

跳至