跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 keroppipooh 於 09-12-11 10:25 發表

好快手喎

侯爵府

好媽媽勳章

b
party果日有邊幾個到呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 nakoko 於 09-12-11 10:53 發表
b
party果日有邊幾個到呀

其實果個位5太大, 所以都5敢請太多人
不過我諗都要 book 2個爐好 d,
都係平時我地傾開呢幾個 lor

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

琥珀宮

pp, d

琥珀宮

尋日話比yy聽...baba呢幾日入dl做野...放學時講完...佢攬左一陣...再問我地:聽日入dl玩呀...話佢知唔係啦...只係baba入dl做野...我要返工佢要返學...

到今朝baba車埋我地返工返學...臨出門口前...yy再講:baba入dl玩之麻...扮返工

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
原帖由 keroppipooh 於 09-12-11 11:09 發表
pp, d

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 keroppipooh 於 09-12-11 10:56 發表

其實果個位5太大, 所以都5敢請太多人 ops:" /> ops:" />
不過我諗都要 book 2個爐好 d,
都係平時我地傾開呢幾個 lor

book咩爐呀 唔係你屋企蕉咩

琥珀宮

原帖由 jcy 於 09-12-11 11:13 發表
尋日話比yy聽...baba呢幾日入dl做野...放學時講完...佢攬左一陣...再問我地:聽日入dl玩呀...話佢知唔係啦...只係baba入dl做野...我要返工佢要返學...

到今朝baba車埋我地返工返學...臨出門口前...yy再講:baba入dl玩 ...

琥珀宮

原帖由 nakoko 於 09-12-11 11:15 發表

響屋企, 反燒炭咩
我住一樓無得蕉 ga, 住天台就有

侯爵府

好媽媽勳章

到今朝baba車埋我地返工返學...臨出門口前...yy再講:baba入dl玩 ...

咁樣可以反映baba o係yy心目中係成日講大話

琥珀宮

應該係屋苑ge燒烤場
原帖由 nakoko 於 09-12-11 11:15 發表

男爵府

呵,所以噚日查個架車,噚日明明遠遠見到你湊住yy經過,跟住又唔見人,睇清楚d,原來上左車!

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 keroppipooh 於 09-12-11 11:17 發表

響屋企, 反燒炭咩
我住一樓無得蕉 ga, 住天台就有

咁其實去邊啫....mouth:
你唔打算話我知架咩....

琥珀宮

攪笑.....arm arm同契媽
典g 巷巷下佢突然話 "aiya, 我見到你阿媽ar",
跟住我就真係聽到婆婆把聲 :-( :-( :-(

琥珀宮

咁..又應該唔係ge...係佢諗唔明...入dl有咩工作做
原帖由 nakoko 於 09-12-11 11:19 發表

咁樣可以反映baba o係yy心目中係成日講大話

琥珀宮

原帖由 jcy 於 09-12-11 11:20 發表
應該係屋苑ge燒烤場

不過個位真係5大 ga, 到時5好c望 ar

男爵府

原帖由 jcy 於 09-12-11 11:23 發表
咁..又應該唔係ge...係佢諗唔明...入dl有咩工作做

去dl扮公主!

琥珀宮

yes...因為入dl要登記...登記左公司車...呢幾日都會揸公司車...慳番唔少油錢
原帖由 berthanokching 於 09-12-11 11:21 發表

呵,所以噚日查個架車,噚日明明遠遠見到你湊住yy經過,跟住又唔見人,睇清楚d,原來上左車!

首頁

尾頁

跳至