網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

巳有支付宝户口,請問去邊度入錢,因我不想經Visa咭,支付宝是不是一張儲值咭用完要加錢,麻煩你們教吓我啦,我想買雪Boot 比亞女,我12月26晚出發啦,謝謝!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

http://www.taodot.com/?action=2

HSBC OR BOC

原帖由 PowerNana 於 09-12-11 03:45 發表
巳有支付宝户口,請問去邊度入錢,因我不想經Visa咭,支付宝是不是一張儲值咭用完要加錢,麻煩你們教吓我啦,我想買雪Boot 比亞女,我12月26晚出發啦,謝謝!! ...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

咁你有冇試過用呢個陶点呀?

他好似d假網站喎!

原帖由 wingyee_ma 於 09-12-11 09:04 發表
http://www.taodot.com/?action=2

HSBC OR BOC

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

試過好多次.

原帖由 EthanSon 於 09-12-11 11:36 發表

他好似d假網站喎!

大宅

原帖由 EthanSon 於 09-12-11 11:36 發表

他好似d假網站喎!

我今朝早第一次用,比想象中方便,唔駛一個鐘已經可以比錢買嘢

子爵府

畀面勳章

我可以幫你入呀~~

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

請問入了錢才買東西,還是買了東西才入錢 ?

thanks

原帖由 wingyee_ma 於 09-12-11 13:57 發表
試過好多次.
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用淘點唔錯...我自己成日都用...每次SD晒資料...大約15分鐘就入左去支付寶.....

別墅

如果用中銀/匯豐銀行網上轉賬收唔收手續費?

大宅

原帖由 bb1901 於 09-12-11 17:30 發表
我可以幫你入呀~~

匯率如何計? 有收費嗎?

男爵府

回覆 6# amy625 的文章

請問需要有那間銀行戶口.我一向用開visa,但今早的一間店舖是沒有VISA服務.另外,店主怎知我支付宝有錢會相信我呢?

大宅

原帖由 wingyee_ma 於 09-12-11 13:57 發表
試過好多次.

那個支付寶是否直接入錢到香港HSBC or BOC架, 之前有咩手續要做, 如用visa(有驗證) 又安全嗎, many thanks

子爵府

畀面勳章

原帖由 sleepingbeauty 於 09-12-28 16:06 發表
請問需要有那間銀行戶口.我一向用開visa,但今早的一間店舖是沒有VISA服務.另外,店主怎知我支付宝有錢會相信我呢?

你需要有大陸既bank acc先可以充值,支付寶充左值之後,你買野時,會係支付寶扣起左個購物既總數先,到你收到貨之後冇問題就可過數俾賣家~
其實同visa3%有手續費都幾貴,倒不如充值入支付寶會抵d~
淘點既匯率就係1.165,
我都同bk mami充值開,匯率會好d,可以pm我問下~

大宅

原帖由 bb1901 於 09-12-28 17:36 發表

你需要有大陸既bank acc先可以充值,支付寶充左值之後,你買野時,會係支付寶扣起左個購物既總數先,到你收到貨之後冇問題就可過數俾賣家~
其實同visa3%有手續費都幾貴,倒不如充值入支付寶會抵d~
淘點既匯率就係1.165, ...

Pls check pm

大宅

你對幾多?
原帖由 bb1901 於 09-12-28 17:36 發表

淘點既匯率就係1.165, ...

大宅

我係淘寶入1000入仔,對1.155

首頁

尾頁

跳至