自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

如果搭水晶車箱等待時會快d呢? thanks!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都有諗過同老公去坐多次 360,上次去勁大霧又落雨又凍,同埋... 已經係下午3點幾4點,所以人唔多,可以3個人一架纜車... 但係我聽表妹講,佢有次同屋企人去,一定湊夠人一架囉... 因為好多人呀... 一架 max. 17 個,水晶車廂就 max. 10 個人...

我同老公都想再去,但又唔想同啲唔識嘅人一架... 所以宜家計劃緊親朋屬友團... 因為... 我見 website 話可以包箱呀!包箱仲可以免排隊添....

侯爵府

畀面勳章

原帖由 debbyma 於 09-12-11 13:57 發表
如果搭水晶車箱等待時會快d呢? thanks!

多...我開車經過見到好多人排隊 !

大宅

上星期六去又無咩人喎,等1-2架,静到可以包廂呀 ,不過都要1人坐1邊,所以有2個唔識既人坐對面.

大宅

畀面勳章

今個 12 月id no. 有順序"360" 免費坐呀

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 qmat 於 09-12-11 15:33 發表
今個 12 月id no. 有順序"360" 免費坐呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

現在仲有無行行下停左係到架?

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 dollarpig 於 09-12-11 14:30 發表
上星期六去又無咩人喎,等1-2架,静到可以包廂呀 ,不過都要1人坐1邊,所以有2個唔識既人坐對面.

咁少人,真的嗎?請問幾多點開始上車同幾點走?

珍珠宮

畀面勳章

咁上午 or 下午去好呢?

首頁

尾頁

跳至