婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

男爵府

有,睇過兩次,d藥都未飲晒,咩事呢?

大宅

原帖由 linchan 於 09-12-11 14:38 發表
有,睇過兩次,d藥都未飲晒,咩事呢?

可唔可以pm地址資料我呀? 你覺得佢好嗎?

男爵府

原帖由 花貓 於 09-12-11 16:12 發表

可唔可以pm地址資料我呀? 你覺得佢好嗎?

佢喺樂道之麻. 點解你又會想去睇佢嘅? 有人介紹話好咩? 我見到都有好多人去睇佢,但要早少少去到,如果唔係就要排到出街嫁.佢平日由下午六點半先開診,星期四就開上午十點半至三點.
我睇第一次時就覺得好似去咗睇相咁,把完脈後佢話我頸椎有事會有偏頭痛,父或母有糖尿, 月經唔係好正常,最後重話我每年半會大咳一場. 嘩,又好似好鬼準吓喎, 我個人因為上身熱又瞓得唔好,但飲完藥又好似好d囉.佢叫我覆診,所以咪再去排囉. 但我d同事唔中意佢, 因為你一定要喺佢道執藥,但佢地係好求其搵手拿藥,唔稱又唔磅嫁,同埋佢間店其實會好烏遭,我朝早經過成日都見'小強'喺道行囉.

大宅

回覆 4# linchan 的文章

哦, 就係佢呀, 因為我朋友叫我試下呢間中醫時侯唔知佢叫咩名, 咁岩睇人地blog又話尖沙咀黃傑好好,醫好晒d暗瘡, 唔拖症, 讚不絕口...咪問下有無人聽過或睇過囉, 點知你講完就知原來呢間, 我就係放工見到排到出街, 我諗住lunch即刻仆去排咋...想攪好d暗瘡, 咩都試下囉..好煩, 你見我都週圍問人有咩方法

首頁

尾頁

跳至