自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

c6開大一向都要睇書....仲要係入面成粒鐘先出黎~
唔臭架咩?
頭先佢肚痛,真係痛到瀨出黎咁滯...
但都要搵本漫畫先去廁所,佢話無書痾唔出woo
(但係痛到瀨既話仲會痾唔到 )

我記得佢有次唔記得拎書入去,結果一邊痾一邊睇支bath,shampoo既資料 勁呀

珍珠宮

好媽媽勳章

我都係咁架, 習慣左, 如果無真係去唔到...
不過, 唔會逗留咁耐

侯爵府

好媽媽勳章

我同你老公係同一類人, 做既野exactly一樣
原帖由 jackie1986 於 09-12-11 15:11 發表
我記得佢有次唔記得拎書入去,結果一邊痾一邊睇支bath,shampoo既資料 勁呀

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 jackie1986 於 09-12-11 15:11 發表
唔臭架咩?

我記得佢有次唔記得拎 ...
開大睇書其實係一個唔係幾好嘅習慣, 因為會分散左注意力, 之後就愈坐愈耐...

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我同老公都唔會,不過囡囡就會,
佢好鐘意睇書,約去20分鐘,
總之一有時間就睇

大宅

我唔會...
但我弟弟會..好煩....阻了去厠所時間...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都幾鍾意一路大一路睇書架,不過就唔會坐好耐,搞掂就出黎:mrgreen:

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

No la

水晶宮

畀面勳章

我就唔洗, 但c6 同呀仔佢地就會拎埋書入廁所慢慢刨

.....

別墅

好媽媽勳章

我以前都會拎書,如果無帶書都會拎支洗頭水睇吓d字,但現在改為拎部手提電話入去上網

男爵府

原來有咁多人同c6一樣~~~mouth:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我就冇,
老公都要帶書 or 電話入廁所開大,
起碼 30-45分鐘先出來
如果冇書睇, 佢好快出來 (10分鐘)

[quote]原帖由 jackie1986 於 09-12-11 15:11 發表
你地去廁所開大要唔要睇書?

唔臭架咩?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 牛精仔 於 09-12-11 15:16 發表
開大睇書其實係一個唔係幾好嘅習慣, 因為會分散左注意力, 之後就愈坐愈耐...

係呀, 分分鐘睇書睇到好緊張時,
會暫時屙唔出, 有時屙到一半會縮返入去.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔臭架咩?

sorry, 笑C 我

我C6 都係鍾意係廁所睇雜誌, 又或者拎埋部NOTEBOOK上網

大宅

我都習慣左, 要有D野睇先去到!
不過我無去耐到, 都係去左就出來, 10mins啦!

珍珠宮

我個仔……會係廁所入面嘆書

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

same here , 無d"世藝"周身唔安樂

我女呢排唔知邊度學返黎, 成日叫我唔好一路大一路睇書, 佢話"個pat生瘡唔關佢事"wor <--佢指生痔瘡mouth:
原帖由 jackie1986 於 09-12-11 03:49 PM 發表
原來有咁多人同c6一樣~~~mouth:mouth:" />

男爵府

我同阿哥細佬都要伶書入去睇先去到

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

以前有, 而家冇

珍珠宮

Yes, i read this news as well.

原帖由 Charlotte_mom 於 09-12-11 16:17 發表
same here , 無d"世藝"周身唔安樂

我女呢排唔知邊度學返黎, 成日叫我唔好一路大一路睇書, 佢話"個pat生瘡唔關佢事"wor

首頁

尾頁

跳至