跳至

首頁

尾頁

子爵府

昨晚CY, CY pa 同我去睇咗Thomas个show. CY 好happy因為我地个位都幾好 = 貴 不過如果未買飛,可以選唔睇,因為太貴同埋其實冇乜互動...大人好失望,細路好開心

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-12-11 09:50 發表
昨晚CY, CY pa 同我去睇咗Thomas个show. CY 好happy因為我地个位都幾好 = 貴 不過如果未買飛,可以選唔睇,因為太貴同埋其實冇乜互動...大人好失望,細路好開心 ...

有冇thomas彈出嚟架?

子爵府

原帖由 babycanny 於 09-12-11 10:38 發表

有冇thomas彈出嚟架?

有架,仲有Percy, 呢2架係主角, Gordon & James得半架

公爵府

原帖由 chunyatmama 於 09-12-11 09:50 發表
昨晚CY, CY pa 同我去睇咗Thomas个show. CY 好happy因為我地个位都幾好 = 貴 不過如果未買飛,可以選唔睇,因為太貴同埋其實冇乜互動...大人好失望,細路好開心 ...

個show唔係比大人睇的, 大人只是陪客
so, 我沒有打算睇, 因為我唔咁心坐後排

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-12-11 10:59 發表

有架,仲有Percy, 呢2架係主角, Gordon & James得半架

係中文or英文架?

男爵府

原帖由 Cammy3007 於 09-12-11 11:00 發表

個show唔係比大人睇的, 大人只是陪客
so, 我沒有打算睇, 因為我唔咁心坐後排

me too, 最討厭位睇現場show坐後排!

大宅

我地明日睇,位應該都幾好,阿仔完全是未出發,先興奮,都叫做值囘票價...

別墅

我都買左飛明天睇...
其實,睇呢d show都係預左小朋友開心,大人都係陪太子讀書
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

子爵府

原帖由 babycanny 於 09-12-11 11:07 發表

係中文or英文架?

English. All children shout and sing together

子爵府

原帖由 Moooo 於 09-12-11 11:28 發表
我地明日睇,位應該都幾好,阿仔完全是未出發,先興奮,都叫做值囘票價...

咪就係因為咁所以d飛咁貴,个劇咁短都咁多人睇law 我買咗頂帽比CY,佢全程都戴住,好happy,如果唔係我个妹買咗Thomas背囊比CY,我會買埋个背囊

別墅

我哋今晚去睇, 細路開心係main point la, right?
cy 媽, 你坐row ?, 我想睇吓我D飛靚唔靚.heehee

子爵府

原帖由 臭Bee媽 於 09-12-11 15:50 發表
我哋今晚去睇, 細路開心係main point la, right?
cy 媽, 你坐row ?, 我想睇吓我D飛靚唔靚.heehee

我地專登買第2層,第2行正中間,無遮擋睇晒个台又唔算遠,CY全程自己坐住睇, 如果你坐下層,記得叫帶位比張seat booster to Howard坐,咁就可能唔駛抱,自己坐.

c6都係為博少爺一笑所以先豪比佢

別墅

咁係咪要早D去好D?

原帖由 chunyatmama 於 09-12-11 16:29 發表

我地專登買第2層,第2行正中間,無遮擋睇晒个台又唔算遠,CY全程自己坐住睇, 如果你坐下層,記得叫帶位比張seat booster to Howard坐,咁就可能唔駛抱,自己坐.

c6都係為博少爺一笑所以先豪比佢:think ...

子爵府

原帖由 臭Bee媽 於 09-12-11 16:42 發表
咁係咪要早D去好D?

昨晚7成滿,我地早10分鍾入埸,呢2晚會爆d,早少少就可以make sure有seat booster用.你可以入咗場再叫c6睇住个位然後同家姐&Howard 出去買souvenior&影相.个个小朋友見到張poster都話要影相

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

借個位先同CY媽講聲sorry先~

Sorry CY媽, 本來今日話會打俾你叫你落嚟睇小K佢哋報佳音, 不過佢哋1:45先到PP, 太遲所以無打俾你~

子爵府

好媽媽勳章

傻B今日收到份聖誕禮物, 明天我哋一家三口無啦啦有得去睇THOMAS TRAIN

別墅

個show ok 喎, Rachel and Howard had a great time!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 臭Bee媽 於 09-12-11 23:39 發表
個show ok 喎, Rachel and Howard had a great time!

真嘅?希望明天傻B好似RACHEL & HOWARD咁就好喇!

子爵府

good. Did they sing together? Its quite a lot of fun when they sing and shout together

大宅

係吔,真係唔錯!!

首頁

尾頁

跳至