跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下紅磡、黃埔、土瓜灣有無啲好又學劵制的幼稚園介紹?
萬分感謝!

民房

原帖由 hahahaking 於 24/10/2009 07:25 發表
萬分感謝!

我對仔女都起美雅分校讀緊,用左學卷交$500x1學費,幾好架,可以諗諗!

別墅

William Kindergarten at Whampoa. They are pretty good. Good environment and good teachers~

大宅

請問貴唔貴呀???

原帖由 Chewy 於 09-12-7 10:57 發表
William Kindergarten at Whampoa. They are pretty good. Good environment and good teachers~

別墅

with 學劵 tuition fee:
- half-day - $12xxx
- Wholeday - $34xx (included foods)

大宅

減齡達人勳章

How about 德寶(黃埔)? 好似岩岩由私校轉學卷,有冇家長有子女讀緊?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個仔讀緊,係得返中英班至有學劵.學費扣左正苦一千交$3200.全日.
謮國際班無,0學劵.

大宅

減齡達人勳章

原帖由 mf7433 於 09-12-11 23:48 發表
我個仔讀緊,係得返中英班至有學劵.學費扣左正苦一千交$3200.全日.
謮國際班無,0學劵.

可唔可以再講詳細d?因為佢收左我個女下年K2插班,中英文半日班.....
Thank you very much!

複式洋房

我女现在读紧7期BB班,全日的4900。无学卷,不过明年我转佐2期的半日班扣佐学卷1000都系交1000.

民房

美雅分校 , really low price!

大宅

我有朋友介紹我九龍城浸信會 / 靈糧堂,有沒有人讀緊這2間呀??thx!!哪間好d呢??

原帖由 hahahaking 於 09-10-24 07:25 發表
萬分感謝!

侯爵府

夏天玩到顛

原帖由 lowbwhale 於 09-12-18 09:42 發表
我有朋友介紹我九龍城浸信會 / 靈糧堂,有沒有人讀緊這2間呀??thx!!哪間好d呢??

我個女讀梗靈糧堂,好好...浸信會就唔知道喇

大宅

thx~~我想知靈糧堂要幾時報名留位的??
會唔會full到要waiting list的??

原帖由 shirleyng817 於 09-12-28 14:31 發表

我個女讀梗靈糧堂,好好...浸信會就唔知道喇

首頁

尾頁

跳至