美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

已刪除用户

大宅

我的皮膚外油內乾,敏感,可用水份高的essence.

洋房

有冇試過用番挸洗面? 可以去油﹐同埋無刺激性化學物質.

已刪除用户

洋房

oops! I mean soap, 番揀﹐唔識打個 kan 字

原帖由 lucille_lai_ha 於 09-12-12 10:17 發表
番挸?!

子爵府

陪月勳章

32度(32C)隻梘ok喎, 你可以試吓, 個女仔話係人手做, 好天然, 冇加d咩嘢劑(唔記得咗係咩嘢劑)咁話

子爵府

呢隻番皂係咪專用在面上呀,我都好敏感呀, 唔可以成日轉牌子, 一轉就要一星期去適應。咁呢隻番皂有咩效用, 本人覺得番皂好似唔衛生咁, 因我唔知點存放用過的皂。

原帖由 MaMa2008 於 09-12-13 00:06 發表
32度(32C)隻梘ok喎, 你可以試吓, 個女仔話係人手做, 好天然, 冇加d咩嘢劑(唔記得咗係咩嘢劑)咁話
世上只有!!!

已刪除用户

子爵府

陪月勳章

係呀, 32度(32C)係日本牌子, 之前"停風"同"isabella"都做過代言人ga, 依家喺sogo同某d指定美容中心都有得賣, 我pm d資料俾你la

佢有個打泡網配ga, 好乾淨, 你唔駛沖洗舊梘, 唔係好似我個fd咁一個月就用完 (我用成半年ga)
原帖由 hoikiuqq 於 09-12-13 02:51 發表
呢隻番皂係咪專用在面上呀,我都好敏感呀, 唔可以成日轉牌子, 一轉就要一星期去適應。咁呢隻番皂有咩效用, 本人覺得番皂好似唔衛生咁, 因我唔知點存放用過的皂。

...

洋房

之前有post講 soap : http://forum.baby-kingdom.com/thread-2725921-1-2.html

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至