自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

anyone know this? true or not?

大宅

一睇就知道冇可能...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

1年8級。。。

原帖由 ShatinMaMa 於 09-12-15 22:14 發表
anyone know this? true or not?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

保證考到八級?開玩笑

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

得淡笑!!!咪睇下佢取巧係邊度??

珍珠宮

畀面勳章

搵笨啦.... 純粹為左d想細路入名校既家長而設.

諗下就知啦, 要考6級以上, 要pass左5級學理先, 6-8級係應該逐級考. 就算隔日學琴密密練, 咪又係彈考琴o個幾首歌囉.

最多最多咪比你bare pass (而且都好難好難下).

咁又點, 得個殼, 有"8級證書", 但係比個4級譜你都彈唔掂. 有咩意思? 學校想搵你做伴奏都招架唔到.

侯爵府

醒目開學勳章

係啦, 有張8級証書又點, 求其俾本3, 4級既琴書你彈唔到出黎既, 到時就真係笑死人啦. 做人腳踏實地好d.

原帖由 Teresa 於 09-12-16 10:10 發表
搵笨啦.... 純粹為左d想細路入名校既家長而設.

諗下就知啦, 要考6級以上, 要pass左5級學理先, 6-8級係應該逐級考. 就算隔日學琴密密練, 咪又係彈考琴o個幾首歌囉.

最多最多咪比你bare pass (而且都好難好難下).
...

複式洋房

冇可能!!考擭8鋼琴係要放很多努力和時間的.

首頁

尾頁

跳至