跳至
[2007年] 搬屋大清貨

首頁

尾頁

大宅

Bumbo Chair
95%新. 有盒. 綠色.

http://www.bumbobabyseat.com/

售HKD260. (已售)

另, GC 右腦開發系列之英文卡
98%新. GC價1088, 現售HKD650.

大宅

終於找到arm心水既屋嗎?! 恭喜!恭喜!

大宅

梗係未啦.. 但係已經賣咗間屋. 我依家無家可歸啦...
所以咪要變賣家產, 輕裝上陣囉...

原帖由 Moooo 於 09-12-7 16:28 發表
終於找到arm心水既屋嗎?! 恭喜!恭喜!

男爵府

原帖由 dragonpork 於 09-12-7 21:54 發表
梗係未啦.. 但係已經賣咗間屋. 我依家無家可歸啦...
所以咪要變賣家產, 輕裝上陣囉...

賣左都好呀, 可以慢慢揀, 咁你租定買呀?

大宅

我想買呀.. 不過依家年尾, 睇得中, 簽得約來都裝修唔到啦, 所以諗住遲d先買囉.
依家搵緊露宿者之家, 好煩呀...

原帖由 elmolly 於 09-12-7 22:48 發表

賣左都好呀, 可以慢慢揀, 咁你租定買呀?

大宅

你真係勇啦, 未搵到屋就賣屋!! 我好明白你嘅心情, 我半年前同你一樣, 業主賣咗間屋, 我地要拿拿林買間, 真係好心急架!! 唔怕啦, 最多租住先囉!!

男爵府

原帖由 dragonpork 於 09-12-7 22:58 發表
我想買呀.. 不過依家年尾, 睇得中, 簽得約來都裝修唔到啦, 所以諗住遲d先買囉.
依家搵緊露宿者之家, 好煩呀...

搵到緊露宿者之家未呀?

大宅

我戰唔過自己個心魔嘛, 想越快搬越好!

原帖由 snoopydog26 於 09-12-10 22:33 發表
你真係勇啦, 未搵到屋就賣屋!! 我好明白你嘅心情, 我半年前同你一樣, 業主賣咗間屋, 我地要拿拿林買間, 真係好心急架!! 唔怕啦, 最多租住先囉!!

男爵府

好媽媽勳章

你搵到屋未呀?諗住租定買呀?

原帖由 dragonpork 於 09-12-12 01:24 PM 發表
我戰唔過自己個心魔嘛, 想越快搬越好!

大宅

諗住租住先... 真係好煩呀...

原帖由 pomanc 於 09-12-14 22:01 發表
你搵到屋未呀?諗住租定買呀?

複式洋房

Bumbo Chair

I also have a Bumbo Chair, 90% New, Green Color, Asking for HKD 250, PM me if interested.

原帖由 dragonpork 於 09-12-7 15:13 發表
Bumbo Chair
95%新. 有盒. 綠色.

http://www.bumbobabyseat.com/

售HKD260. (已售)

另, GC 右腦開發系列之英文卡
98%新. GC價1088, 現售HKD650.

大宅

我放上yahoo 拍賣賣咗. 你都試下啦

原帖由 bb.nunu 於 10-1-4 18:35 發表
I also have a Bumbo Chair, 90% New, Green Color, Asking for HKD 250, PM me if interested.

複式洋房

點做呢?

原帖由 dragonpork 於 10-1-4 18:43 發表
我放上yahoo 拍賣賣咗. 你都試下啦

大宅

你有yahoo email a/c 的話, 在yahoo 頁面已有拍賣icon, click 入去後, step by step 就得架啦
最好, 你就影張bumbo chair 的相, 放響o個度俾人睇.

原帖由 bb.nunu 於 10-1-4 18:51 發表
點做呢?

複式洋房

Thanks, dear. I have already sold the bumbo chair on Yahoo!

原帖由 dragonpork 於 10-1-8 00:00 發表
你有yahoo email a/c 的話, 在yahoo 頁面已有拍賣icon, click 入去後, step by step 就得架啦
最好, 你就影張bumbo chair 的相, 放響o個度俾人睇.

首頁

尾頁

跳至