烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

唔知邊度有得買呢? around幾錢呢?

雖然好似有d無謂, 但真係好想買一個

象牙宮

I saw it in ikea ar.around $100 something ..

象牙宮

呀仲有永安

侯爵府

好媽媽勳章

thanks 呀!

$100 就差唔多, 我見掏寶成$2xx - $1000+, 嚇得我呀~

原帖由 961123 於 09-12-11 09:43 發表
I saw it in ikea ar.around $100 something ..

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 叉燒媽咪 於 09-12-11 09:18 發表

我果d係跳蚤訂架,如果不秀鋼3層大約3百幾,不過好多時訂唔到我都後來買兩層大約160.-

不過陶瓷平好多,我買左兩層大約40.-3層大約70幾至100.-,不過就要訂law.
<br><br>

侯爵府

好媽媽勳章

請問跳蚤係咩黎嫁?
原帖由 chinatea 於 09-12-11 14:50 發表

我果d係跳蚤訂架,如果不秀鋼3層大約3百幾,不過好多時訂唔到我都後來買兩層大約160.-

不過陶瓷平好多,我買左兩層大約40.-3層大約70幾至100.-,不過就要訂law. ...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 叉燒媽咪 於 09-12-11 15:16 發表
請問跳蚤係咩黎嫁?

跳蚤市場我多數去大欖安樂排果個,入面有兩檔,一檔賣鋼野,一檔賣陶瓷架,兩檔都有得賣,不過唔知你識唔識去啦,因為得星期6日同紅日先開,而家近聖誕仲有好多野賣添.

係屯門黃金二期果頭架.
<br><br>

侯爵府

好媽媽勳章

請問開幾點嫁? 我都好想去.... 大欖.... 係咪bbq附近呢?
原帖由 chinatea 於 09-12-11 15:29 發表

跳蚤市場我多數去大欖安樂排果個,入面有兩檔,一檔賣鋼野,一檔賣陶瓷架,兩檔都有得賣,不過唔知你識唔識去啦,因為得星期6日同紅日先開,而家近聖誕仲有好多野賣添.

係屯門黃金二期果頭架. ...

別墅

羅湖商業城見過約$100人仔, 幾摩登!

原帖由 叉燒媽咪 於 09-12-11 09:18 發表

水晶宮

IKEA 有只玻璃既幾靚仲可以轉添二百幾...
少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

原帖由 叉燒媽咪 於 09-12-11 15:39 發表
請問開幾點嫁? 我都好想去.... 大欖.... 係咪bbq附近呢?

係呀,即旅遊巴站下面,你最好過左2點後先去比較穩陣,買不秀鋼個道你要問事頭架,佢地唔show出來,果道好多整蛋糕模賣平出面好多架.

陶瓷碗係後面係事頭婆來架,男人果檔就冇架賣,你都要問佢,佢太多野又係冇show出來架.
<br><br>

民房

係呀,IKEA 嗰隻玻璃都幾靚架
嗰日我都心 c c 想買..

男爵府

叉燒媽咪,
請問妳最後有無去到跳蚤市場買點心架呀? 係咪一定要訂貨先有呀? 同埋假日開幾多點呢?

另外想問其他媽咪, 宜家果隻係咪白色無花邊架? 大唔大個? 有無媽咪買咗呢? 我都想買個呀!

侯爵府

好媽媽勳章

我未去呀, 大住個肚, 唔方便去甘遠..

去過ikea, 但又唔見有....

原帖由 GaryF 於 10-1-6 23:39 發表
叉燒媽咪,
請問妳最後有無去到跳蚤市場買點心架呀? 係咪一定要訂貨先有呀? 同埋假日開幾多點呢?

另外想問其他媽咪, 宜家果隻係咪白色無花邊架? 大唔大個? 有無媽咪買咗呢? 我都想買個呀! ...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

油麻地上海街見過有得賣 , 唔洗返大陸買

男爵府

咁請問記唔記得邊間呀? 大約幾多錢呢?

原帖由 simple430 於 10-1-7 10:58 發表
油麻地上海街見過有得賣 , 唔洗返大陸買

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 GaryF 於 10-1-7 12:17 發表
咁請問記唔記得邊間呀? 大約幾多錢呢?

近陳枝記附近條街有幾間 , 我無問幾錢 , 因我唔係買 , 果度成行成市 , 唔會好貴 , 當行吓街睇吓野

男爵府

唔該晒!

原帖由 simple430 於 10-1-7 12:23 發表

近陳枝記附近條街有幾間 , 我無問幾錢 , 因我唔係買 , 果度成行成市 , 唔會好貴 , 當行吓街睇吓野

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 GaryF 於 10-1-7 13:27 發表
唔該晒!

wei~ IKEA catalogue page 314 >>[url=http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/HKC/]呢度[/url]<<

象牙宮

最後買咗邊個呀你地?

首頁

尾頁

跳至