跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB開始識坐啦, 你地幾時同bb去Studio影相 ? 我見BK有d promotion 話10個月以下影會平d, 有d又平到你唔信, 我唔想用太多錢影, budget below $1000 total la, 有冇d好介紹呢? if possible, can you share your photos to me for reference ?

Many thanks and Happy New Year!!

大宅

原帖由 enidtam 於 10-1-1 11:47 發表
BB開始識坐啦, 你地幾時同bb去Studio影相 ? 我見BK有d promotion 話10個月以下影會平d, 有d又平到你唔信, 我唔想用太多錢影, budget below $1000 total la, 有冇d好介紹呢? if possible, can you share your photos ...

我女女係SOHA依間影咗, 佢依家做緊promotion都唔係好貴. (因為之前女女做咗小Model所以免費影)
http://www.soha-studio.com/

我女女係依間影既相.
http://hk.myblog.yahoo.com/monnie-mon/article?mid=318

大宅

我都會帶BB去stuido影相,我見bk 有這個post http://forum.baby-kingdom.com/thread-1260152-1-1.html ,我booked了1月尾,唔知好唔好。

8 weeks - 1.44cm        16 weeks - about 9cm
11 weeks - 4.94cm       born - 2.65kg
12 weeks - 5.94cm

大宅

我今日同阿仔阿女去左一間叫studiopda影~
由12:30影到5:00..
影得好開心~
原因係個攝影師姐姐好有heart~
不過好似過左年會加價~
依家等我分享下兩張相俾大家睇下~

子爵府

原帖由 andie_chow 於 10-1-3 01:21 發表
影得好開心~
不過好似過左年會加價~

http://i3 ...

影得都唔錯,大約幾多錢?可否分享下

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問比較 2 間, PDA 好定 SOHA 好呀 ??

唔該哂 !!

原帖由 captainbaby 於 10-1-2 01:01 發表

我女女係SOHA依間影咗, 佢依家做緊promotion都唔係好貴. (因為之前女女做咗小Model所以免費影)
http://www.soha-studio.com/

我女女係依間影既相.
http://hk.myblog.yahoo.com/monnie-mon/article?mid=318 ...

別墅

SOHA我個囡影左......印象麻麻
可能我地唔好彩, 遇著唔好攝影師&老闆娘(好nice)唔在場
由我地去到果一刻至影完都唔駛1個鐘(好似阻住佢地,想快手快腳影完), 攝影師又無乜點出聲, 連佢叫乜名都唔知, bb扭計喊佢地都無出過聲, 照影, 件造型衫唔啱著都要我個囡照著(因為係free, 所以無得揀), 搞到阿囡未著好件衫就係咁喊, 所以影到d相好多都唔笑, 就連阿囡d衫/帽移左位, 攝影師都無出過聲, 照影, d家庭相, 唔好提啦!
影過呢次, 我同佢daddy都對影樓印象唔好, 不過佢daddy話等阿囡大少少, 想搵第2間再影

別墅

我都好想知PDA影得好唔好

大宅

熊貓

PDA得一個攝影師咋~
我最欣賞佢一日only接兩單生意~
因為佢想0的小朋友係最佳狀態..所以如果小朋友摟眼訓..佢會俾佢nap一nap

不過佢既booking好似已經去度過年了~
而且過左年仲會加價..因為依家好平~

您可以上facebook add佢 (如果有興趣我pm俾您)
您會睇到佢影既相~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

好呀, 請問可以 PM 我嗎 .... 唔該哂 !!

原帖由 andie_chow 於 10-1-4 08:52 發表
熊貓

PDA得一個攝影師咋~
我最欣賞佢一日only接兩單生意~
因為佢想0的小朋友係最佳狀態..所以如果小朋友摟眼訓..佢會俾佢nap一nap

不過佢既booking好似已經去度過年了~
而且過左年仲會加價..因為依家好平~

您可以 ...

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

我 click 左入去 soha 個 hp 睇...
soha 原來抄左 page studio 的裝修同道具...

因為我11月同 bb 去左 page studio 影. 我就咁睇相 sample 覺得 page 好 d.

不過影成點都好 depends bb 果日的表現呀. 我亞 b cry 左1/3 時間

男爵府

醒目開學勳章

p.s.
我亞 b cry. page studio d assistants 都會幫手 tum 下bb 同叫 bb 休息下先.

大宅

可否pm PDA祺料給我。Thanks

男爵府

我都想知...可否pda既資料pm埋比我~~~thanks

別墅

我個fd都係soha影左相, 等左好耐都無相拎, 打去問幾次都話就快有.....最後, 佢出開果頭諗住去拎相, 成日打左十幾次電話(手提)都無人聽, 只好自己走上去, 好彩拎到相唔駛行多轉, 服務態度唔太得

民房

soha 真係麻麻地!!! 攝影師同個姐姐都唔識捕捉我 BB 的表情,只係掛住傾計,我 BB 喊佢都猛影,結果一張笑相都無,我好勉強先揀夠相埋單就算,一定無下次,亦提醒大家。

揀間好的 BB 影樓, 費事要影多次補飛 !!! 兼且 BB 最得意嘅時侯會白白錯過左!!! 都係一次過揀間好 D 的影樓... 費事俾 C6 埋怨啦!!!

侯爵府

好媽媽勳章

pls also pm pda info 2me thx
原帖由 vono_mama 於 10-1-7 07:54 發表
soha 真係麻麻地!!! 攝影師同個姐姐都唔識捕捉我 BB 的表情,只係掛住傾計,我 BB 喊佢都猛影,結果一張笑相都無,我好勉強先揀夠相埋單就算,一定無下次,亦提醒大家。

揀間好的 BB 影樓, 費事要影多次補飛 !!! 兼且 BB 最得意 ...

大宅

原帖由 andie_chow 於 10-1-3 01:21 發表
影得好開心~
不過好似過左年會加價~

http://i3 ...

can u send me details, many thx

瑪瑙宮

好媽媽勳章

vp 其實真係幾好架 , 我大囡個時影左 2 次
tim ..... 不過見 soha $ 488 仲有 7 折
好吸引想試下先 !

不過 overall 都麻麻地 , 甘我可能會去
pda ..... 另外有一間 baby q 都平 ,
但睇左相好似又麻麻 !

想 9 個月前同 bb 影一次先 , 唔 g pda
full 唔 full 呢 ???

原帖由 koala_kok 於 10-1-5 07:01 發表
我之前聖誕節去果間叫 Vita Pixel, 比起我大女影果間大好多, 新凈同企理好多, 造型都多好多!!!

你地睇下鍾唔鍾意... 我地影左好多合照添呀...

㩒下面個 "play" 制可以有相睇!

_0KYl8SX3zQ

...

首頁

尾頁

跳至