跳至
[2004年或之前] 訂邏輯狗 -- 已收到貨

首頁

尾頁

大宅

訂購詳情:
[url=http://item.taobao.com/auction/i ... .htm?cm_cat=0&pm1=1]http://item.taobao.com/auction/i ... .htm?cm_cat=0&pm1=1[/url]

第一輯only.
rmb63. 另加運費. (網上運費12只是不知什麼快递費, 速递來香港應不止此數.)

因時間緊逼, 若有向隅, 下次請早.

另因經網上訂購, 也有路程貨運, 本人不擔保包裝百分百完美.

男爵府

好媽媽勳章

我個朋友話佢地以前訂係訂套裝喎,會唔會訂套裝好d呀?

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 11:00 AM 發表
訂購詳情:
http://item.taobao.com/auction/i ... .htm?cm_cat=0&pm1=1

第一輯only.
rmb63. 另加運費. (網上運費12只是不知什麼快递費, 速递來香港應不止此數.)

另因經網上訂購, ...

大宅

驚訂咗套裝小朋友唔鐘意玩咪死火囉?
所以訂住第一輯俾佢地試下.

原帖由 pomanc 於 10-1-10 12:18 發表
我個朋友話佢地以前訂係訂套裝喎,會唔會訂套裝好d呀?

男爵府

好媽媽勳章

預我一套,thx!係呀,幾錢一套呀,我睇唔到價錢

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 01:09 PM 發表
驚訂咗套裝小朋友唔鐘意玩咪死火囉?
所以訂住第一輯俾佢地試下.

男爵府

個site睇唔到, 聽朝先deadline得唔得?

別墅

dragonpork,
我知你好好人, 但你已經要煩搬屋o既事啦, taobao有時會搞到好麻煩o架, 你唔好比你套狗我啦, 等遲d得閒我o地自已訂啦! (但如你真的會再訂購的話, 我要一套啊…呵呵…)

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 11:00 發表
訂購詳情:
http://item.taobao.com/auction/i ... .htm?cm_cat=0&pm1=1

第一輯only.

另因經網上訂購, ...

男爵府

好媽媽勳章

更正更正,我要兩套先啱呀!想知幾錢呀,條LINK睇唔到哦!THX!

大宅

如果方便,預我一套,thx! 遲啲比返$$你們!

大宅

唔好意思, 唔知個link 睇唔到, 再試下:
http://item.taobao.com/auction/i ... 0df6.jhtml?cm_cat=0

大宅

大家o係淘寶search 邏輯狗會出現很多賣家.
有的賣98元, 有的68或其他價錢.
我在深圳買過, 原價98元. 而淘寶賣98的附送什麼古典音樂CD 或者天才早教書咁.
我個人因為比較懶, 訂咗返來都未必睇. 所以揀咗唔送貼紙, 冇古典音樂, 但求平.
唔好意思, 今次冇得俾大家揀要CD, 貼紙, 變咗跟我喜好.

大宅

你再試下我啱啱post 個link 睇下得唔得.
因為我都係托我弟弟幫我訂架 (我自己個淘寶網password 晨早唔記得啦, 況且要N個passwords.) 所以如果遲咗訂, 會遲d送貨. 而我又搬屋. 再遲多一兩日, 我未必日日o係屋企等貨到. 所以今次比較rush.

原帖由 elmolly 於 10-1-10 15:47 發表
個site睇唔到, 聽朝先deadline得唔得?

大宅

好, 梗係冇問題啦!
點嘛你? 妹妹乖唔乖呀?

原帖由 Moooo 於 10-1-10 21:19 發表
如果方便,預我一套,thx! 遲啲比返$$你們!

大宅

haha...
我都煩我弟弟啫... 等我話俾聽佢好好人先.

原帖由 李做咩 於 10-1-10 16:17 發表
dragonpork,
我知你好好人, 但你已經要煩搬屋o既事啦, taobao有時會搞到好麻煩o架, 你唔好比你套狗我啦, 等遲d得閒我o地自已訂啦! (但如你真的會再訂購的話, 我要一套啊…呵呵…)

...

大宅

poman,

人民幣63蚊一套.
有一塊模版, 4本書.

速递話12蚊喎... 唔知係唔係...

原帖由 pomanc 於 10-1-10 18:17 發表
更正更正,我要兩套先啱呀!想知幾錢呀,條LINK睇唔到哦!THX!

大宅

thank you 龍豬舅父!

妹妹都係嗰啲啦...日頭瞓,夜晚玩嗰啲!! 不過我又唔係好疲倦

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 21:44 發表
好, 梗係冇問題啦!
點嘛你? 妹妹乖唔乖呀?

大宅

跟得你買梗跟你意思啦,辛苦晒呀!!

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 21:40 發表
大家o係淘寶search 邏輯狗會出現很多賣家.
有的賣98元, 有的68或其他價錢.
我在深圳買過, 原價98元. 而淘寶賣98的附送什麼古典音樂CD 或者天才早教書咁.
我個人因為比較懶, 訂咗返來都未必睇. 所以揀咗唔送貼紙, 冇 ...

別墅

生咗嘞??恭喜哂!!
原帖由 Moooo 於 10-1-11 13:54 發表

妹妹都係嗰啲啦...日頭瞓,夜晚玩嗰啲!! 不過我又唔係好疲倦

男爵府

好媽媽勳章

生咗?恭喜曬呀!

原帖由 Moooo 於 10-1-11 01:54 PM 發表

男爵府

好媽媽勳章

唔該曬,又要辛苦你啦!

原帖由 dragonpork 於 10-1-10 09:51 PM 發表
poman,

人民幣63蚊一套.
有一塊模版, 4本書.

速递話12蚊喎... 唔知係唔係...

複式洋房

恭喜曬呀!

原帖由 Moooo 於 10-1-11 13:59 發表
跟得你買梗跟你意思啦,辛苦晒呀!!

首頁

尾頁

跳至