美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

有冇人食緊, 想知大家有咩唔同既反應, 同你地果d藥一唔一樣架

大宅

emily , coo1068
你地去左邊呀

禁止訪問

回覆 2# canicelok 的文章

禁止訪問

回覆 3# canicelok 的文章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

半夜有小小肚痛, 去左大大再瞓過
原帖由 emilykawaii 於 10-1-11 11:45 發表
咁你食咗睡前的藥有無起身要去一次好順暢既大便

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

等緊你呀
不過尋晚食左後, 半夜都有小小痛, 因為太眼瞓忍住唔去, 再瞓過, 今朝一早去
原帖由 emilykawaii 於 10-1-11 11:47 發表
我係到呀..

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

因為唔算好痛, 所以咪忍住囉, 我又驚嘈到c6比佢以為我有病呀, d藥我係靜雞雞食架, 驚比佢鬧
原帖由 emilykawaii 於 10-1-11 11:56 發表
我同你一樣又係半夜去,你咁勁既忍到唔去住

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我都在, 公司有野做

複式洋房

我都訂左呀...不過未收倒呀...><
我都想快d試呀......

大宅

你食左幾多日呀, 有冇感覺輕左
原帖由 coo1068 於 10-1-11 12:21 發表
我都在, 公司有野做

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

輕到腳有D軟

原帖由 canicelok 於 10-1-11 13:10 發表
你食左幾多日呀, 有冇感覺輕左

大宅

吓...點解, 食左d藥唔舒服定點呀
原帖由 coo1068 於 10-1-11 14:26 發表
輕到腳有D軟

象牙宮

小腿瘦左, 上身未, 好重,咪腳軟,哈
原帖由 canicelok 於 10-1-11 14:33 發表
吓...點解, 食左d藥唔舒服定點呀

大宅

嘩瘦 腿咁好, 我都想呀, 好難買boots

原帖由 coo1068 於 10-1-11 14:34 發表
小腿瘦左, 上身未, 好重,咪腳軟,哈

象牙宮

上次我想訂boots 自己在家度左16", 現在15.5"

原帖由 canicelok 於 10-1-11 14:46 發表
嘩瘦 腿咁好, 我都想呀, 好難買boots

大宅

我都好想快d瘦呀, 隻手臂同腳好粗, 我目標係減到100磅
你呢
原帖由 coo1068 於 10-1-11 14:47 發表
上次我想訂boots 自己在家度左16", 現在15.5"

首頁

尾頁

跳至