親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

已PM咗比你啦。。

子爵府

原帖由 非一般假期 於 10-1-13 03:06 PM 發表
三家人想一齊去番禺長隆玩,唔知交通-食-住點最方便?
1)交通:一行9大2小,想在福田坐車去長隆,唔知可唔可以包車來回接送?
2)食:大陸的食肆有無好介紹啊?
3)住:除咗長隆酒店邊道實惠,又幹凈?? ...

我又是新年時自由行9大3小~酒店:訂左番禺嘉福利晶$230 兩大床房,2晚3房=$1390 門票:訂團體票:大人150,小90.....以上價格全是人仔......
你可試訂祁福新村~大約750~獨立屋

大宅

you can call www.etrip86.com
its ok , I come back soon

男爵府

好媽媽勳章

我又想新年再去長隆玩,尋日上新x睇,農曆新年套票好貴,仲貴過我暑假去既時侯,中旅又未出套票,不過我諗都好貴,你地有無好介紹?兩大一小(五歲幾未夠1.2m,不佔床位,只係買船票)

禁止訪問

已PM

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 tongtong123 於 10-1-13 15:47 發表

我年年都去兩次番禺長隆玩,番禺的嘢平靚正,走地雞就最新鮮,海鮮強烈推介漁民新村,海鮮多,價錢實惠。
我都系皇崗包van往返,約好相熟師傅幾方便LA.
住咯永成大酒店豪華房幾抵。。
已PM咗比你啦。。 ...

Pls PM me detail, thanks!

男爵府

pm 埋我唔該

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Hi, tongtong123 :

Please also pm the information to me.
Many thanks.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 tongtong123 於 10-1-13 22:35 發表
已PM

唔好意思,收唔到pm,可以再pm一次嗎?

別墅

tongtong123

我啱啱聖誕節跟中旅去完,但想自己唔跟團去多一次,可否pm啲資料比我,thanks!

大宅

Tongtong123,

可否pm資料給我, 我們5大1小, 有無較好又乾淨的酒店, 長隆新翼太貴, 但我應承亞女, 比佢浸浴缸, 所以要新淨一d,謝謝.

子爵府

Could you pm me information and contact point ? Where to book hotel ?

原帖由 tongtong123 於 10-1-13 15:47 發表

我年年都去兩次番禺長隆玩,番禺的嘢平靚正,走地雞就最新鮮,海鮮強烈推介漁民新村,海鮮多,價錢實惠。

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

請pm我, 謝謝.

民房

tongtong123, 唔該pm我,謝!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想新年去玩3日呀, 可否pm我 tks.

別墅

好媽媽勳章

1月2去完, 駿粵其實ok, 2009年9月開業, 夠新又夠平, 但係中央冷氣...
去自己問清楚佢究竟果期係開暖氣定冷氣先,
因為果晚佢個暖氣開得太勁, 咁岩有朋友有暖氣敏感, 所以焗住要走, 但係其他野同埋service 問心真係ok~

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我都想新年去玩3日呀, 可否pm我 tks.
:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

洋房

我年年都去長隆,因為老公家人都住在番禺.試過住市中心D酒店.亦住過長隆酒店.亦住過祈福別墅.
以下個人意見~
1)包車要分2部5人車.(7人坐唔到)其實幾辛苦幾迫,要坐1.5HRS!不如坐直通巴仲舒服^^!
我試錯過:
由香港包7人車上番禺($1500)一程
由深圳包私家車上番禺($400)7人車($650)一程(唔知道新年會唔會貴D,我是暑假去)
直通巴舒服又快香港到番禺都係80-$100/位

首頁
12345...10

尾頁

跳至