興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚靚曲奇))))

祝妳生日快樂!
日日都開心過!
身體健健康康!
工作順順利利!
Happy Birthday!!!!
係咪好有親切感呢........

子爵府

HAPPY BIRTHDAY TO 曲奇

子爵府

包媽 good night

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

丙丙早呌
原帖由 pinkyhsy 於 10-1-27 00:47 發表
包媽 good night

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

靚靚曲奇
生日快樂
囡囡聽話

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-1-27 00:05 發表
靚靚曲奇))))

祝妳生日快樂!
日日都開心過!
身體健健康康!
工作順順利利!
Happy Birthday!!!!
係咪好有親切感呢........
...
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

曲奇餅 )))

Day Day 合皮、豬事順利 .....
虎年就雌虎生威 lar

快 d 浦吓頭呀
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-1-27 00:06 發表
搬咗竇喇!!

頂!

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 10-1-26 22:20 發表
瑤瑤今日精神哂,連胃口都有返哂,唔知係咪呢兩日冇咩食過野,今朝整麥皮比佢食,平日一碗就夠,今日食咗兩碗仲要加個蘋果先滿足.
我就慘,個頭又暈又痛,仲要睇住兩個寶貝女, 可能呢兩日冇胃口食唔落野唔夠奶,慧慧兩個鐘就要食一次,夜晚都係咁,想抖吓都唔得

瑤瑤精神番妳都放心晒 lar .....

至於身為 lo mo 嘅 ..... 真係唔好意思,本應係一幅好 warm 嘅餵媽媽奶圖畫,BUT 我聯想到一個比 BB 啜乾啜淨嘅無奈臉孔...... Sorry

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 10-1-26 22:46 發表
你自己都係人老婆,你唔好害你個新抱啦~~~
我就真係身受其害啦..我99就係照顧得佢3個仔女太好,咩家務都唔洗佢地做,結果呢....當我一做家務我就實會媽媽XX,著完D衫,用完D野就隨手放, 食完飲完D杯碗就就咁放係洗碗盤唔用水浸住由得佢風乾,D日用品用哂都唔識得去買或叫你去買.....最慘係自己收埋D野竟然唔知自己放咗係邊, 問返你知唔知放咗係邊, 見完客D咭片我9成係洗衣機裡面攞返出黎.....冇手尾冇記性.....冇建設都唔緊要, 唔好破壞我辛辛苦苦執好個間屋吖嘛!!!!!
除非你跟足兩個仔一世, 幫佢執手尾做家務,否則你唔好對佢地太好啦唔該.....
哈哈 .... 比到個位妳 xyz 我 tim

唔使咁大反應嘅,我講吓笑 gi ma .... 如果我係縱 AB 仔嘅(Sorry, 我無資格用 D 仔嘅字眼 ),我就唔會用心良苦,喺幾年前告別 bun bun 喇 .... 天堂大裝,係無 bun bun 房 gar .... 即係我已經豁出去,盡地一煲 gar lar ....
其實,我諗我都算係一個好老母嚟嘅

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-1-27 08:29 發表
今朝睇TVB 新聞, 睇住個女人真係"啪" 一聲 咁打咗個警員一巴掌! OMG!

最後被人孖葉扣上!

係呀 .... 我見到個警員先夠堅呀 .... 哎吔、哎吔 and then 扮晒頭暈 ai 低 ..... 強呀!

呢個女人唔知係乜水?係有 $ 人太氣燄 or 飲大咗呢? 竟然咁沙 pop dou 巴 come 落警員度 .... 真係離晒譜,希望佢喺警局會比人好好咁招呼 and 教育一吓!

水晶宮

由於樓上漏水,攪到天堂嘅天花板油漆剝落 .... 今、明兩天都有師傅到天堂開工,娜媽要關晒所有房門,以免灰塵入房。

是日閉關

Day time 都無乜時間上到呢個虛擬世界 .... 煩請有心人幫忙收割及煮餸 .....

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

水晶宮

原帖由 小草 於 10-1-27 09:27 發表
早早~

水晶宮

永遠懷念 ...

亞邊個嘅圖網

水晶宮

見到就見

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我早幾日用電郵問過,不過只係有個自動回覆話收到,跟住就無回音(呢兩日無開郵箱,唔知有無覆呢..),咁啱啱我上佢地個網又send多次,睇下有無聲氣~

我開過好多次,係慢,同埋有堆雞腸,但係唔會95% 「x」,只有10%「x」,都唔知點解...
原帖由 hehalady 於 10-1-26 19:21 發表
無話可說

水晶宮

原帖由 小草 於 10-1-27 09:36 發表
我開過好多次,係慢,同埋有堆雞腸,但係唔會95% 「x」,只有10%「x」,都唔知點解...
唔知好彩定唔好彩 .... 其他瘋淫都係咁多 X 啫 otherwise 實比妳 inch 係娜媽腦有問題

水晶宮

真係要關機 lar .... 師傅就到 gar lar

版主

係呀,個女人真係離晒譜,不過見到個警員.... 我都有同感呀
原帖由 hehalady 於 10-1-27 08:38 發表
係呀 .... 我見到個警員先夠堅呀 .... 哎吔、哎吔 and then 扮晒頭暈 ai 低 ..... 強呀!

呢個女人唔知係乜水?係有 $ 人太氣燄 or 飲大咗呢? 竟然咁沙 pop dou 巴 come 落警員度 .... 真係離晒譜,希望佢喺警局會比人好好咁招呼 and 教育一吓!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

good morning

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

首頁

尾頁

跳至