跳至

首頁

尾頁

大宅

肖珍, 信義, 真光都唔收我個女, 依家都唔知點好! 問過珈琳上下午班都full晒, 餘下只有全日班! 但我又唔想個女讀全日, 大家知唔知仲有邊間未派form又或者仲有位架? 最好間幼稚園有學倦!

水晶宮

畀面勳章

原帖由 chaichai 於 10-1-27 00:43 發表
肖珍, 信義, 真光都唔收我個女, 依家都唔知點好! 問過珈琳上下午班都full晒, 餘下只有全日班! 但我又唔想個女讀全日, 大家知唔知仲有邊間未派form又或者仲有位架? 最好間幼稚園有學倦! ...

懷恩、朗屏真光、聖恩 不過學位都所剩無幾啦!

大宅

有冇排後備呀??
希望留位留左幾間既mami..決定左邊間之後..打去放棄個間取消..比d有需要既小朋友..因為都幾徬徨架..
你都唔好灰心..到大約4.5月開始做校服就知幾多人確實放棄..到時學校就打比後備生..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

chaichai,

我覺得你先求其報左一間先啦..全日都好過到時冇丫..
而家冇咁快知架..
我之前都係報左九龍區既全日k1, 而家真光收左我先諗住放棄九龍果間..

原帖由 chaichai 於 10-1-27 12:43 AM 發表
肖珍, 信義, 真光都唔收我個女, 依家都唔知點好! 問過珈琳上下午班都full晒, 餘下只有全日班! 但我又唔想個女讀全日, 大家知唔知仲有邊間未派form又或者仲有位架? 最好間幼稚園有學倦! ...

複式洋房

回覆 4# adakitty 的文章

兒童樂園 but full day only

首頁

尾頁

跳至