自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女子拒酒精測試掌摑警員
(明報)2010年1月27日 星期三 07:35

一名女子凌晨在跑馬地撞車後,拒絕[url=]酒精測試
[/url],並掌摑一名警員,最後被警方拘捕。
該名年約30歲女子,凌晨零時多駕駛私家車,沿司徒拔道上斜,與一輛旅遊巴迎頭相撞。
警員到場調查,要求為女司機進行酒精測試,但她拒絕,並掌摑一名警員。警員拘捕該女子,涉嫌襲警。
(即時新聞)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今朝睇TVB 新聞, 睇住個女人真係"啪" 一聲 咁打咗個警員一巴掌! OMG!

最後被人孖葉扣上!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

又係醉酒鬧事

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cy101 於 10-1-27 08:29 發表
今朝睇TVB 新聞, 睇住個女人真係"啪" 一聲 咁打咗個警員一巴掌! OMG!

最後被人孖葉扣上!
係呀 .... 我見到個警員先夠堅呀 .... 哎吔、哎吔 and then 扮晒頭暈 ai 低 ..... 強呀!

呢個女人唔知係乜水?係有 $ 人太氣燄 or 飲大咗呢? 竟然咁沙 pop dou 巴 come 落警員度 .... 真係離晒譜,希望佢喺警局會比人好好咁招呼 and 教育一吓!

路遙知馬力,日久見人心!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 hehalady 於 27/1/2010 08:36 發表
係呀 .... 我見到個警員先夠堅呀 .... 哎吔、哎吔 and then 扮晒頭暈 ai 低 ..... 強呀!

呢個女人唔知係乜水?係有 $ 人太氣燄 or 飲大咗呢? 竟然咁沙 pop dou 巴 come 落警員度 .... 真係離晒譜,希望佢喺警局會比人好 ...

哈哈我都見到,我忍唔住笑TIM(唔好意思)
呢個女人抵佢比人拉LA,扮晒野咁

琥珀宮

原帖由 hehalady 於 10-1-27 08:36 發表

呢個女人唔知係乜水?係有 $ 人太氣燄 or 飲大咗呢? 竟然咁沙 pop dou 巴 come 落警員度 .... 真係離晒譜,希望佢喺警局會比人好 ...

呢一PART我都唔知點打落去形容, 皆因阿SIR都係受害者者!! HEHE!!! 又唔掂得佢, 又要截住佢, 最後仲要被佢摑!

個女人架車都撞倒好傷下! 佢無受傷算好彩, 咁都想走咗去!!

翡翠宮

想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

好冇家教

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇無線果段片,我都忍唔住笑,個女人打咗個警員一巴,個警員慢動作咁比無線形容所謂叫做跌低,又話痛,真比佢笑死!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個女人以為識講英文大晒?!撞完人地架車可以話走就走?
而個警察被掌摑後既反應真係一絕, 配合佢動人逼真既聲音演繹, 無線應該立刻簽佢做藝人.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 hehalady 於 10-1-27 08:36 發表

有無得睇返?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

http://www.youtube.com/watch?v=ontRgrb4wNU

原帖由 sandy1425 於 10-1-27 09:23 發表

有無得睇返?

伯爵府

畀面勳章

今朝新聞有講
我都有睇, 好好笑
個女人固然係有問題啦
撑摑警員更加係襲警
但個警員好搞笑, 比人打咗一巴後, 即跌坐在地
d戲誇咗d喎

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

個警員真係好好戲, 比個女人打完呆左一呆,之後大叫好痛,繼而慢動作跌低...搞笑度十足.

大宅

突然俾人打一巴...我諗仲可以有咩反應...又咁多記者在場影住..相信唔會唔痛lor....一個人癲起上黎...出嘅力度有幾大冇人會知....一個不知所謂嘅女人....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇無線果段片,我都忍唔住笑,個女人打咗個警員一巴,個警員慢動作咁比無線形容所謂叫做跌低,又話痛,真比佢笑死!

琥珀宮

原帖由 stkyo 於 10-1-27 09:26 發表
http://www.youtube.com/watch?v=ontRgrb4wNU

今次真係人在做, 大家一齊看!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cy101 於 10-1-27 09:33 發表

今次真係人在做, 大家一齊看!!
好想記者訪問吓被 come 果個警員嘅心路歷程

唔好意思,真係覺得好好笑
路遙知馬力,日久見人心!

琥珀宮

唔介意我放係POST #1 嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

thx!

首頁

尾頁

跳至