論盡家傭

跳至

首頁
12345...16

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

最近收到多位會員投訴,全x僱庸中心,以不良手法經營,這中心最常的手法是在本站以pm吸引會員,請各位會員注意。

大臣

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

可以祥細講吓嗎?我唔知係咪我想搵緊個間,係荃灣區?

複式洋房

X意僱傭中心??????

禁止訪問

民房

X心僱傭????我都經常收到la

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

有收過pm的會員,都會清楚是那一間,這種推銷手法實在過份,既然對方不願檢討,那便惟有提醒各會員了.

複式洋房

BK係冇管制以pm方式大量send俾會員架咩?手

水晶宮

咁間野真係全心扼人搵老襯啫, 大家小心

複式洋房

Thanks

原帖由 大臣 於 09-9-10 23:19 發表
最近收到多位會員投訴,全x僱庸中心,以不良手法經營,這中心最常的手法是在本站以pm吸引會員,請各位會員注意。

大臣

Thanks a lot.

複式洋房

你講緊個間係X意定X心丫,X意我就唔知,X心冇理由架啵,我自己係用緊佢,佢真係好好架啵,因為我用左佢好多年,有D咩佢真係即時幫我攪.
仲有一次試過半夜2點幾打比佢,個姐姐發傻,係我屋企亂咁掟野,個陣得我同個B係HOME,老公上左大陸,唔知點好,打比佢,佢都肯即刻上黎幫我解決.個次唔係有佢我都唔知點好.
你地講緊係邊間,唔好害左人啵!!!!

FlyCatcher  你果間係咪响沙田?  發表於 12-3-15 16:24

大宅

係荃灣區架,愉景新城行上去,有個細小商場,舊薺地既(全x僱庸中心),佢又係PM我,佢介紹左個賓姐比我,原全唔掂,個賓做左3個月即走,仲要係我上班時,屋只有BB&佢,佢CALL我回家話要走囉,仲有好長遍,唔多講..仲要個A準完全唔理,仲要唔聽我電話,佢舖頭好細,好似只有佢一個人做野,佢叫WING ,賴小姐(但唔知仲有冇其他名)

禁止發言

複式洋房

全x僱庸中心, 佢仲有其他名.....卡片係黎小姐....叫 WING LAI............!!我都中招,簡直不知所為......!!!

大宅

I just got their PM and found a maid suitable. I planned to call them but luckily, I read this post!
Thanks for your reminder.

王國長老

原帖由 quoquo 於 09-10-3 00:42 發表
I just got their PM and found a maid suitable. I planned to call them but luckily, I read this post!
Thanks for your reminder.

如收到PM,請您轉發給我,對於這種搔擾會員的做法,我們一定會進行封戶的,謝謝!

Red2008

大宅

大臣,

I received 全x僱庸中心 e-mail for pomotion.

原帖由 大臣 於 09-9-10 23:19 發表

大臣

複式洋房

其實我仲收過好多間(起碼有五間)A準的PM, 有D仲扮到話絕對唔係A準, 我用過呢間0個間, 好好, 介紹俾你咁話!!!!

原帖由 Red2008 於 09-10-4 01:06 發表

如收到PM,請您轉發給我,對於這種搔擾會員的做法,我們一定會進行封戶的,謝謝!

Red2008

王國長老

原帖由 iamabluemummy 於 09-10-12 16:56 發表
其實我仲收過好多間(起碼有五間)A準的PM, 有D仲扮到話絕對唔係A準, 我用過呢間0個間, 好好, 介紹俾你咁話!!!!

如收到此類PM,煩請您轉發給我,記得copy發PM給您的會員資料,謝謝!

Red2008

複式洋房

X心...我唔知會唔會同名啦
但我用呢間...試過起碼5次以上有事要問
係打電話去無人聽.去左留言.而且係無回覆既
問野又要追既.
有文件要做,打去問喇.又唔俾我自己齊,又話要幫齊.但原來要收手續費!
服務唔係咁好囉~~~

原帖由 乖乖豬 於 09-9-28 21:36 發表
你講緊個間係X意定X心丫,X意我就唔知,X心冇理由架啵,我自己係用緊佢,佢真係好好架啵,因為我用左佢好多年,有D咩佢真係即時幫我攪.
仲有一次試過半夜2點幾打比佢,個姐姐發傻,係我屋企亂咁掟野,個陣得我同個B係HOME,老 ...

chichiho  是否觀塘/藍田區? thanks  發表於 14-4-12 11:49

複式洋房

X心係呢度已經係黑名單內!激心僱傭!

RED2008, 已經SEND左俾你啦!!!麻煩曬代為處理一D 宣傳PM~!

原帖由 #### 於 09-10-13 11:12 發表
X心...我唔知會唔會同名啦
但我用呢間...試過起碼5次以上有事要問
係打電話去無人聽.去左留言.而且係無回覆既
問野又要追既.
有文件要做,打去問喇.又唔俾我自己齊,又話要幫齊.但原來要收手續費!
服務唔係咁好囉~~~

...

首頁
12345...16

尾頁

跳至