跳至

首頁

尾頁

大宅

您出POST,國王即捐款予海地!(集更多會員愛心,延長至25/2)

啱啱先見到BK原來有個咁既活動, 咁我順水推舟, 問下大家意見啦!
***大家記住, 依家只係收集意見, 並唔係報名, 所以回覆都唔當報名次序架!!!! 未必攪得成架, 大家千其唔好報名住呀, 直至另行通知***

0806 已經沉寂了好一陣子了, 因為大家已經各有各自己的bk 朋友仔! 大家bb將於4個月後就2歲了, 來個2歲party大家意下如何?? 地點: 未定(視符人數)

因為上次的攪手們依家都各有各忙or 有bb了, 如果大家真係想攪得成, 必須要幫幫手分工合作, 經過多次party既經驗, 得出以下, 希望大家勇躍參加義工行列, 如果反應一般, 2歲party將決定取消!

攪手依然係: cathy, mad, cat

請各位對號入座, 25/2前無人回應就取消~

mc: 2位
搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)
設計遊戲: 2位
當日reception: 4位
當日場務: 3位
print lable: 1位
大會攝影: 2位

今次party 只限0806bb~

男爵府

義工報到!

大宅

好媽媽勳章

我可以幫手.

大宅

我都可以幫手架

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我幫手揾攝影師
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

露比媽, 其實我都唔使出post問啦......
大會指定義工攝影師, 一定係你幫手架喇
THX x 1000000000
原帖由 emt1314 於 10-2-4 23:59 發表
我幫手揾攝影師

別墅

哈哈!我都幫手.....報到
http://hk.myblog.yahoo.com/vickylp67

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

報到! 義工報到!

大宅

我都可以幫手呀....

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家睇吓可以幫手做咩 謝謝

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)

今次party 只限0806bb
~

大宅

好媽媽勳章

我都可以幫手做設計遊戲 or reception.

Thanks

大宅

print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)

今次party 只限0806 BB

Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

子爵府

畀面勳章

我都可以幫手

別墅

好媽媽勳章

咩都唔識嘅我可以幫手做打雜!

大宅

Rosita, 年年如是,緊守岡站 比你笑c我.....
原帖由 rositacmy 於 10-2-5 10:51 發表

print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作 ...

大宅

打雜.......個名唔好聽喎! 不如叫場務啦~

原帖由 ivy230608 於 10-2-5 11:27 發表
咩都唔識嘅我可以幫手做打雜!

大宅

大家唔做義工都reply 比d意見吖, 每出一個post BK都會捐錢比海地架!

您出POST,國王即捐款予海地!(集更多會員愛心,延長至25/2)

大宅

畀面勳章

mc: 2位 (唔洗講都係我做"mad")

今次party 只限0806bb

大宅

本來我都係咁諗, 但係我都係尊重你, 比你自己揀.....需知道, party係4個月後既事 ~
原帖由 mademoiselle 於 10-2-5 11:49 發表
mc: 2位 (唔洗講都係我做"mad")

今次party 只限0806bb ...

首頁

尾頁

跳至