自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問有冇人用過"雙子星", 呢款好唔好用? 唔該哂~

抽濕機
品牌:Gemini
型號:GD20E
規格:
盛水器容量 : 6公升
電子濕度控制器
靜音設計
水滿指示燈
防溢裝置
連續排水
附滑輪
整體體積: 545(高) x 380(闊) x 262(深)
開孔體積: 21.5"(高) x 15"(闊) x 10.3"(深)

別墅

抽濕機與烹飪的關係......

複式洋房

3 0 ok!
made in japan

男爵府

急問20L以上抽濕機, 邊隻又好用又唔貴?

請問有冇人用過Gemini雙子星抽濕機, 好用嗎?

男爵府

原帖由 亞歷 於 10-2-9 17:28 發表
抽濕機與烹飪的關係......

sorry sorry, o岩o岩老板叫我, 嚇到post 錯地方

水晶宮

好媽媽勳章

我考慮緊rowenta....我用過佢其他野都唔錯..
三x太貴,日立又好似有幾款唔合格.

原帖由 fafa13 於 10-2-9 17:59 發表
請問有冇人用過Gemini雙子星抽濕機, 好用嗎?
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 patpat234 於 10-2-9 18:48 發表
我考慮緊rowenta....我用過佢其他野都唔錯..
三x太貴,日立又好似有幾款唔合格.

我星期日買咗Rowenta, 都好ok喎, 個sales話佢專出抽濕 (唔知有無老點) 不過價錢唔太貴, $2680, 又好好用. 仲送咗個Rowenta負離子直髮風筒, 我睇過都值$3xx.

男爵府

原帖由 kc_01k 於 10-2-9 19:04 發表

我星期日買咗Rowenta, 都好ok喎, 個sales話佢專出抽濕 (唔知有無老點) 不過價錢唔太貴, $2680, 又好好用. 仲送咗個Rowenta負離子直髮風筒, 我睇過都值$3xx. ...

死火, 我未聽過Rowenta呢個牌子添, 請問邊到造架? 有幾多容量? thx~

伯爵府

咁 金章 有無人用過? 之前好似見有人話 ok. wor.

男爵府

原帖由 ivyko 於 10-2-9 19:26 發表
咁 金章 有無人用過? 之前好似見有人話 ok. wor.

我都有考慮金章呀, 見千幾蚊平平地有20L, 不過唔知好唔好用?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 fafa13 於 10-2-9 19:40 發表

我都有考慮金章呀, 見千幾蚊平平地有20L, 不過唔知好唔好用?

我剛剛買左~~明日送貨~~~試完上黍報告
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

男爵府

原帖由 coby@ 於 10-2-9 19:46 發表

我打算聽日買, 因為屋企部Hitachi用左成十年, 今朝壞鬼左, 屋企直頭出哂水, 而家不斷search下邊部好用又唔貴囉 我怕D電器舖"收爐"就幣加火喇~

水晶宮

好媽媽勳章

德國牌子

原帖由 fafa13 於 10-2-9 19:20 發表

死火, 我未聽過Rowenta呢個牌子添, 請問邊到造架? 有幾多容量? thx~

水晶宮

好媽媽勳章

....佢原本係主力出吸塵機...近10年左右開始有抽濕機,價錢比其他一線牌子平,但真係未用過.
我用過吸塵機,暖爐同風筒,全部都ok,最舊果吸塵機阿媽仲用左10年以上仲用緊...

請問你買邊個model?幾多公升?邊到買?
我見豐x賣緊 16L$2498 16L$2988 20L$3398

原帖由 kc_01k 於 10-2-9 19:04 發表

我星期日買咗Rowenta, 都好ok喎, 個sales話佢專出抽濕 (唔知有無老點) 不過價錢唔太貴, $2680, 又好好用. 仲送咗個Rowenta負離子直髮風筒, 我睇過都值$3xx. ...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 patpat234 於 10-2-9 23:21 發表
....佢原本係主力出吸塵機...近10年左右開始有抽濕機,價錢比其他一線牌子平,但真係未用過.
我用過吸塵機,暖爐同風筒,全部都ok,最舊果吸塵機阿媽仲用左10年以上仲用緊...

請問你買邊個model?幾多公升?邊到買?
我見豐 ...

SORRY, 我頭先去咗食飯, 我買ROWENTA DH4010 16L 4L 水箱, $2680 豐澤買.

你講$2480 應該係14L(如無記錯)

其實ROWENTA我只用過佢嘅風筒咋, 不過又真係好好, 個外売爛咗, 仲可以用咗到而家. 而家又送多個新型號比我, 我覺得好o岩timing.

子爵府

我今日都買o左部3菱25L好好用,2個幾鐘吸o左成2-3L水,我家太濕喇~

水晶宮

好媽媽勳章

$2480都係16L,不過個過濾網唔同

今年好似唔見有SHARP...唔係的話我會買SHARP.

16L我都諗緊夠唔夠用,我呢到今日濕到地板出水...

原帖由 kc_01k 於 10-2-9 23:50 發表

SORRY, 我頭先去咗食飯, 我買ROWENTA DH4010 16L 4L 水箱, $2680 豐澤買.

你講$2480 應該係14L(如無記錯)

其實ROWENTA我只用過佢嘅風筒咋, 不過又真係好好, 個外売爛咗, 仲可以用咗到而家. ...

男爵府

原帖由 coby@ 於 10-2-9 19:46 發表

coby@, 你收到未呀? 好用嗎? 我想收工去買, 你買幾錢呀? thx a lot~

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 mini_cc 於 10-2-9 23:54 發表
我今日都買o左部3菱25L好好用,2個幾鐘吸o左成2-3L水,我家太濕喇~

我成日都想問....
一般話幾多 L , 即係佢個一日可抽幾多升水 ??
會唔會唔同機, 大家都係 20L, 有 D 兩個鐘抽到 2-3L, 有 D 兩個鐘抽 得 1-2L o架 ???
如果係咁, 我梗係買 兩個鐘抽到 2-3L 果隻啦... 咁 ~ 我點知邊部係呀 ???

男爵府

N年前,有部日立,機箱外,可接駁膠管,引水出去,不滴落收集水箱,出街,抽足一日,都唔怕水滿(停機)

e+仲有冇e種款出

首頁

尾頁

跳至