自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

可否post相出理,唔知邊隻...係邊度買???

大宅

畀面勳章

唔知香港有無得買呢
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

話曬都係動物油脂

真係好好嗎?
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

有冇防脫/生髮系列

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

中性/油性髮質用岩唔岩?
小朋友用唔用得?
駛唔駛再用護髮素?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

UNY Apitx 有馬油products,分開保濕和閃亮兩條lines,有洗頭水、conditioner、treatment、spray等。自己覺得橙色treatment勁正,沒有油膩的感覺。

可在下面的website看到products的樣子:
http://www.bene-c.jp/products/brand/benecare/index.html

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

唔油架. 唔好比佢個名誤導左先得架!
我幾年前響屈記買過,真係好好用,洗完d頭髮好滑好易梳,但一d都唔立. 但好似好耐都無見過, 可能無賣喇.

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 bsf 於 10-2-10 22:24 發表
UNY Apitx 有馬油products,分開保濕和閃亮兩條lines,有洗頭水、conditioner、treatment、spray等。自己覺得橙色treatment勁正,沒有油膩的感覺。

可在下面的website看到products的樣子:
http://www.bene-c.jp/products/b ...

我就係用佢喇.

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係日本都用過一次...真係好似焗完油一樣...但都幾貴吓....佢仲有隻馬油面霜都好正

子爵府

原帖由 CO.CO. 於 10-2-10 21:59 發表
sorry.我吾識放相上黎呀...但我見網上專賣日本野既網頁有呀

http://www.81net.hk/site/product.php?prod_id=100188

wa.....400ml都要成$200/支, 好貴呀!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 801 於 10-2-10 23:13 發表

wa.....400ml都要成$200/支, 好貴呀!!

咁貴,雖好用,但太貴了,買不起

大宅

旅美人果支, 我都係日本買左返香港用,
初時用就幾好, 但用得多呢, 就週圍都好油..... 洗完頭自己隻手都仲係好油.......... 隻手掂乜都好似油油地.......... 個浴缸又好油........... 企係到都會扇..............

大宅

原帖由 CO.CO. 於 10-2-10 20:58 發表
11月尾去日本買左支馬油洗頭水番黎又吾捨得用
到左今日終於忍吾住令出黎用了
因為上星期走去髮型屋整負離子加染髮
搞到d髮質傷曬
平時洗頭一定要落護髮素今日吾洗用都好鬼滑
平時洗完頭一定有見到成浴岡都係我脫出黎 ...

咁屝利, 用一次巳經少脫髮??神奇!

請問你可否下次用後再上黎報告是否只脫幾條咁少?

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至