影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

各位老友,

踏入虎年, 祝大家虎虎生威, 身體健康, 闔家幸福!
適逢今年初一是情人節, 祝大家打媽咁甜蜜, 日日似新婚姻!

煲劇友既願望, 當然唔少得中日韓台月月有佳作套套睇到十月芥菜咁我地上黎傾忙過番工

琥珀宮

謝謝! 虎年入黎首個報到。

終於睇哂《海派》,個大結局,又有個令cheap喊到吧吧聲 既位啦!

睇完呢一齣劇,有d唔想煲台劇住,《就想賴著你》可能要暫停先,暫時唔奉陪,想搵d有質素既劇去煲。

原帖由 cheapbombom 於 10-2-14 01:29 發表
各位老友,

踏入虎年, 祝大家虎虎生威, 身體健康, 闔家幸福!
適逢今年初一是情人節, 祝大家打媽咁甜蜜, 日日似新婚姻!

煲劇友既願望, 當然唔少得中日韓台月月有佳作套套睇到十月芥菜咁我地上黎傾忙過番工

:ilovei ...

大宅

祝願大家甜甜蜜蜜、笑口常開、事事如意﹗

男爵府

祝大家新年快樂, 身體健康, 同愛人甜甜蜜蜜.

伯爵府

今日係情人節, 多左好多人一齊慶祝.......
早9晚9拜年聽日再續...

尋晚成2點至睇海派, 點知到12集中間睡了....病人出走了, 有咁事發生? 傷者失憶了比好心人帶去差館居然白痴到...失蹤人口台灣咁處理?

小豬喊戲好了得, 眼流一滴一滴流出黎, 觀眾既我都心痛

珍珠宮

睇下佢,,,塊面同大東一樣

佢就係美男入面新x哥 (打不到呢個字)

89年出生,.,個樣生得成熟左

珍珠宮

祝各位日日開心過每天
身體健康
仔女聽話
上網流暢
煲劇無人阻

大宅

Sandy, Cheapbombom, Paris, TW, MagDog, Bng, R, Monty (煲劇8大令媽)

恭祝大家 : 虎年行大運
虎虎生威
身體健康
心想事成
萬事如意
小朋友讀書

業進步!

伯爵府

紫米露,

第一次見你打咁大隻字.....我地似比你摘名多dd...

我都祝你虎年如魚得水, 繼續做一個開心快活的幸福少奶奶

原帖由 紫米露 於 10-2-14 22:13 發表
Sandy, Cheapbombom, Paris, TW, MagDog, Bng, R, Monty (煲劇8大令媽)

虎虎生威
身體健康
心想事成
萬事如意
...

琥珀宮

bng,

我係其他網睇到講,原來《就想賴著你》版權賣左俾大陸,難怪老翻咁快,越黎越覺得世界上最有效率既國家首推大陸。

我都係怕無結局, 一開碟, 睇下有几多碟, 28集, 我估大陸做完, 大陸好興1開2 = 1集變兩集.

今輪唔洗係電腦睇, 可以睇tv, 爽好多.

琥珀宮

大東釵:

呢一場係美男想請泰京教佢簽名樣式,最後咪又係新禹教佢,嘜呢場咁早出現架?劇內既橋段我大致記得,但冇記得咁細緻,連次序都記得埋,因為對我黎講,呢一齣劇唔能夠深深吸引我。

sandy

明白

但有場偶像設計自己簽名呢個幾得意 係第2 or 第 3 集出現

琥珀宮

點止新禹呀,連Jeremy隻狗相信都喜歡上美男 偶像派歌手冇機會接觸女性?咪講笑啦女,要幾多有幾多啦!

未見過樂隊成員一個二個咁純情,簡直係老翻林達浪,咁我覺得日本果齣電影同是講搖滾樂隊《NaNa》,人物性格更貼近現實既樂隊。

其實唔需要寫背景係樂隊吖,呢個劇本寫係學校入面發生,仲易接受。

原來是美男 -- 新x哥好似對女角有d意思 男一又係,,,都唔知係咪d偶象派成日無機會接觸女生 所以咁易對女生動情 >

琥珀宮

同大東氣質唔同,塊面大東削d。

佢又真係唔似20出頭青年,佢面上皮膚都幾粗鞋下,望上個樣一時時得。

睇下佢,,,塊面同大東一樣

佢就係美男入面新x哥 (打不到呢個字)

89年出生,.,個樣生得成熟左

琥珀宮

紫米露:

謝謝! 祝你身體健康!福慧雙增!

原帖由 紫米露 於 10-2-14 22:13 發表

虎虎生威
身體健康
心想事成
萬事如意
...

琥珀宮

仲諗緊下一齣煲邊齣劇,好苦惱!

珍珠宮

紫米露

祝你日日快樂過每天 煲劇次數節節上升

sandy

因呢期太主力煲呢套野 又得閒上網 咪邊煲邊寫

我家老爺塊面越黎越黑...

珍珠宮

昨日去寶石睇爛到爆炸的花田喜事
爛到喊

晚上租左套旺角監獄
sandy 有機會借黎睇

珍珠宮

cbb

多謝你借我玩果套書 我隻i-pen都 load到你的書

個仔都有拎黎玩
但不知係會玩幾多次

琥珀宮

你就好啦,有目標,我仲未搵到想煲既劇,睇過09年KBS, SBS, MBC,都係《善德女王》故事最啱我,不過61集長劇,又一挑戰? 唔好攪我住,都係想睇番齣短短地既劇,想起你之前講果齣《機械夢情人》,速水直道靚仔 ,只不過覺得同一舊鐵存幻想,談戀愛,邊有好結果,所以一直的唔起心肝煲。

我屋企呢一個唔黑,不過山洪爆發,通常我都以不變應萬變,一係唔出聲,一出聲擊佢死穴,截斷佢洪流。

原帖由 好姨 於 10-2-15 09:00 發表
紫米露

祝你日日快樂過每天 煲劇次數節節上升

sandy

因呢期太主力煲呢套野 又得閒上網 咪邊煲邊寫

我家老爺塊面越黎越黑...

琥珀宮

我睇完舊年《09家有喜事》,琴日係阿媽屋企,佢裝左有線,估唔到D片咁新,播呢一齣,真係爛到嘔 ,抄番D舊橋,依家睇呢齣《國產零零七》正三百幾倍。

再上呢一齣《2010花田喜事》,免費都唔睇,屣我兩個鐘時間豈碼,用黎煲劇仲好啦!

原帖由 好姨 於 10-2-15 09:02 發表
昨日去寶石睇爛到爆炸的花田喜事
爛到喊

晚上租左套旺角監獄
sandy 有機會借黎睇

首頁

尾頁

跳至