自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

騙案!!請各位小心!!

預約前都分別問過醫生同再問多次護士,
打肺炎鏈球菌針係$780元正,
點知打完後收$980,我問佢點解,
佢話醫生打要加多$200!!!
我從來無講過要指定醫生打,佢地都無問需唔需要醫生打!
而且佢地之前完全冇講過有依項收費!!!亦冇講有附加收費!

我感覺完全被騙...同搶錢無分別!
我覺得唔係比多$200嘅問題,而係心心不憤比人明搶!明屈!!

各請真係要小心d呀!!

陳X誠醫生地址係旺角中心一期1816室

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

去私家打針一向都是醫生打架啦. 從來冇諗過係護士打架喎. 佢都好昆水下喎!

大宅

畀面勳章

過份!

大宅

好媽媽勳章

係唔係唱歌果個呀,我一聽見佢唱歌我就打冷震
快樂可人兒
:-DResults:

複式洋房

係呀,我去到覺得佢好熟面口,
之後見到佢d相,先知佢唱兒歌!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

下......甘都得.......
比我就唔比啦......
$780收就收.....唔收就算 :;pppp: :;pppp:

公爵府

好過份

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇攪錯,太過份喇

洋房

去到佢診所,唔係佢打針,咁會係邊個打?唔通佢以為啲家長剩係去買枝針藥返屋企?分明厄啫!

珍珠宮

2024年龍年勳章

好過份喎!!~~~~~

大宅

原文章由 imanicegirl 於 08-8-23 17:21 發表
下......甘都得.......
比我就唔比啦......
$780收就收.....唔收就算 :;pppp: :;pppp:

我都係咁話:;pppp:
我得$780,要唔要呀?
明明$780 而家話要加200 打死唔比,
睇下邊個岩
☆以上純屬本人立場☆

大宅

太過豈有此理, 可以向消委會投訴他嗎?

原文章由 sumsam0622 於 08-8-23 17:39 發表

我都係咁話:;pppp:
我得$780,要唔要呀?
明明$780 而家話要加200 打死唔比,
睇下邊個岩

伯爵府

chi 線ga, 不嬲都係doctor打針ga la, 有muk理由要收貴d呀

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

同佢講,甘下次我自己打,你係咪吾收$?:;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

下咁都得~~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

大宅

如果你覺得佢有乜唔妥, 可以去醫務委員會投訴佢!!!
讓醫務委員會替你申訴~~
由即日起, 超級撒雅人7及大臭B爸爸正式至"親子王國", 簡稱"BK", 退隱江湖, 除了將昔日大部份自己所發表的文章刪除外, 並且不再發表新文章及新回應........

在這裡, 小弟感謝一切"BK"的好友, 他們的回應支持, 雖然捨不得離開, 但這是我唯一選擇的路徑.......

別墅

其實唔止呢個醫生會咁收費
不過我打之前都會問 會唔會另收見醫生費

因為問過幾個 如果未睇過既話 要另外收見醫生費架mouth:
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係好過份喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁
12345...7

尾頁

跳至