自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我只知有
1. 大埔
2. 天水圍
3. 迪士尼
4. 坑口
5. 東涌
6. 50%機場快線

唔知仲有冇其他站呢 ???

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

港鐵車站 / 港鐵商場::
港島綫中環、金鐘、灣仔、銅鑼灣、北角、
太古
荃灣綫尖沙咀、佐敦、旺角、太子、深水埗、
葵芳、荃灣
觀塘綫九龍塘、觀塘
將軍澳綫坑口、寶琳
東涌綫香港、東涌
東鐵綫紅磡、旺角東、大圍、沙田、大埔墟、
粉嶺、上水、羅湖、落馬洲
馬鞍山綫第一城、馬鞍山
西鐵綫美孚、元朗、天水圍、屯門
港鐵商場德福商場、青衣城、杏花新城

大宅

我都只係有這些, 有無興趣交換? 我只想要坑口!

原帖由 gulubma 於 10-2-23 22:47 發表
我只知有
1. 大埔
2. 天水圍
3. 迪士尼
4. 坑口
5. 東涌
6. 50%機場快線

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

根據 mtr 網頁, 真係只有呢幾個站

http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/eib_valentine2010_gifts.html#1

適用於乘搭列車單程由任何車站(機場快綫、輕鐵、東鐵綫頭等、羅湖及落馬洲站除外) 前往一個指定車站乙次(包括迪士尼、坑口、大埔墟、天水圍或東涌站) 。指定車程列印於優惠券上

原帖由 gulubma 於 10-2-23 22:47 發表
我只知有
1. 大埔
2. 天水圍
3. 迪士尼
4. 坑口
5. 東涌
6. 50%機場快線

大宅

交換沒有用,一定要用那一張八達通卡!

原帖由 reginefhk 於 10-2-24 06:08 AM 發表

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係未當日就要用架啦?

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

冇用嗎?有人問過好似話得!

原帖由 cstchan 於 10-2-24 16:28 發表

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

我致電問過, 憑優惠券正本連有效八達通卡, (不需要同一張咭都可以用的)

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

係得嘅,呢兩日用過,只係攞張飛同八達通去客務中心輸入d資料就ok啦。
我都想要坑口站,成日見到大排長龍,有d都要拎住幾張八達通,同埋部機又慢。

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我想要天水圍and迪士尼站,可以互換!
原帖由 reginefhk 於 10-2-24 06:08 發表

大宅

原帖由 cstchan 於 10-2-24 16:28 發表

不是..我同事比我, 我用自己張 CARD 可以的,已試過2次
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小肥§澄 於 10-2-24 17:31 發表
我想要天水圍and迪士尼站,可以互換!

我有士尼,想換天水圍!

禁止訪問

大宅

如果午膳時間你到中環的港鐵特惠站,你會發現有些人拍數十張八達通卡!我和朋友猜那些是寫字樓的清潔女工,每天替人拍卡,每月收費,互惠互利!

原帖由 windflower 於 10-2-24 08:05 PM 發表
今日有個Man超勁, 有成10幾張要拍, 乜D八達通卡人地唔駛用??? 佢都算好了, 俾我拍先, 我拍2張中一張去東涌.

伯爵府

我有天水圍相交換坑口
^^^... ^^^

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

今朝去拍機, 點知無紙出, 激死人啦.

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我都唔係好明點拍呀 ?

唔怪之得今日見部拍拍機咁多人排隊啦
生日月, 開心過

大宅

我有大埔壚同機鐵半價,想換天水圍~

首頁

尾頁

跳至