自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

早場係咪平d呢?thanks

大宅

IMAX Megabox, but no cheap ticket at all, it's so colourful and suitable for children.

原帖由 Sindy 於 10-3-1 13:49 發表
早場係咪平d呢?thanks

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ricetaster 於 10-3-2 08:52 發表
IMAX Megabox, but no cheap ticket at all, it's so colourful and suitable for children.

really suitable for children? the makeup seems terrible.........
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

I think no problem for children aged 5 or above

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

3D 效果唔知特唔特出, 值唔值得買imax 飛睇呢, 4/3 後有人睇咗, 麻煩報報料!!! THANKS!!

大宅

應該係Disney 嘅大製作, 有魔盜王嘅尊尼狄普, 穿Prada的惡魔嘅安妮夏菲蕙, 外國影評都話片中嘅色彩及魔幻大 Party都做到出色效果。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 1# ricetaster 的文章

嘩, IMAX 好FULL 呀, 紅海一片!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 cy101 於 10-3-2 10:21 發表

琴日都唔full架........平飛同貴飛係咪差好遠架呢?

琥珀宮

回覆 1# Sindy 的文章

我自己覺得:3D效果係大人追求多D, 小朋友好多時係睇故事內容, 有無3D佢地無所謂架!!

子爵府

請問imax 有無粵語版?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 cy101 於 10-3-2 10:28 發表
我自己覺得:3D效果係大人追求多D, 小朋友好多時係睇故事內容, 有無3D佢地無所謂架!!

咁睇下幾大個啦,佢地係迪士尼睇3D,睇得好開心架

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我之前幫公司打去 isquare imax 問過.. 佢哋會上架... 但唔知點解宜家網上無得訂飛囉...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 baby_chu 於 10-3-2 10:37 發表
我之前幫公司打去 isquare imax 問過.. 佢哋會上架... 但唔知點解宜家網上無得訂飛囉...

我見有d戲院都做架,但係得4/3一日.....後面幾日都睇唔到資料

琥珀宮

原帖由 Sindy 於 10-3-2 10:41 發表

我見有d戲院都做架,但係得4/3一日.....後面幾日都睇唔到資料

咁奇怪!! 咁咪買唔到預售!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有得網上定飛呀 (CITYLINE)
一路到 3 月 24 號
不過 D 五點後場 & 星期六日場, D 靚位 (中間位 ) 都比人 BOOK 晒
得 D 則邊位 或個別有好前排
部分場次, 連最前排, 最則邊 D 位都冇晒
除非係 WEEKDAY 五點前
不過 D 小朋友都未放學

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Sindy 於 10-3-2 10:41 發表

宜家 iMax MegaBox 預售到去... 3月8號咋... 我只有等耐啲先睇喇~~~

大宅

Del

大宅

唔係你估, 我兩個星期前,即第一日預售, 已訂咗Megabox IMAX 嘅票, 因為阿凡達在
i Square IMAX 延長映期至 3月尾, 所以要睇 3D IMAX 只有去 Megabox。

我上年12月去 i Square 睇阿凡達重誇張, 要早一個月訂飛, 而旦當時D人都未知 i Square 幾時開幕。

原帖由 cy101 於 10-3-2 10:21 發表

大宅

IMAX 無廣東話版, 普通3D先有。

原帖由 MrsFung 於 10-3-2 10:32 發表
請問imax 有無粵語版?

大宅

I Square 阿凡達做到3月尾, 即係最快都要4月先有 chance 上, 到時都過哂廟 lu !

原帖由 baby_chu 於 10-3-2 10:37 發表

首頁

尾頁

跳至