想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我最近九個月CYCLE都係28-30日(之前餵奶所以唔係好準), 但係29同埋32DAYS都用D仔驗都係白雪雪, 但係M小姐又無黎喎, 好奇怪??-(

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一係買枝驗孕棒驗下啦,
我覺得棒棒最準

男爵府

我今日都day30啦...前2日試過綠d有好淺線..第2日又白雪雪..check過準快易又白雪雪....想點....

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

唉, 今個月都唔知做咩, 我一向M 都好準, 26日架, 原本應該13號黎, 而家都仲未黎, check過唔係bingo, 因為我有避孕架, 本來我想黎埋今次就開工, 而家唔知點算, 都唔知係咪中醫果邊個藥方有問題, 因為睇開何樹勛, 本身之前都係何太寫藥方比我, 上兩個星期睇完佢之後, 佢transfer我去另一個副醫師, 唔知係咪個副EC同我唔match啦, 你地話點好呀, 真係未試過遲M, 只有早架咋. 甘如果呢個星期仲未有M洗唔洗去睇西醫呀?

大宅

唔知緊張會唔會遲D先黎呢?
我諗到星期四都未黎先再驗, 到時都DAY34啦
大家係唔係都係用綠D驗啊

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

綠d如果m前都有可能淺線嫁...
唉~好煩..係咪要打定輸數..一係就快d黎...

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

平時28-30...
係咪有野叫空window期呀....
有左又未夠荷e蒙so check唔到(呃下自己有可能)

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

有機會..有機會..有機會..有機會(念力)
咁你諗住幾時check...呢種感覺好痛苦..所以今日會買萬o牌平平地check下...
我心不死...............

大宅

D仔的包裝上有寫有效日期的你可去看看
我第一名是用綠CHECK到的, M期前一日已經CHECK到, 所以今次好奇怪

原帖由 大笨豬 於 10-3-16 13:12 發表

我又唔覺得自己今次好緊張 , 係肚痛先擔心自己有事 ,
我就係懷疑我d d仔唔知係咪過期.....
之前已經check唔到排卵深粗架喇
所以我決定等多兩日 , 仲係高溫既話就買另一支棒棒 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

無呀..咩都無嫁...
我連m前都無咩特別嫁...已經用晨尿
上網睇過..有jm排egg遲左..所以要遲d先驗得出...
haha~可能大家都bingo左而未check到呢

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

今個月失敗左感覺好大壓力

首頁

尾頁

跳至