單親天地

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

發現近來有一個人似乎在單親版向單親媽媽打主意, 總之, 大家小心網上結交陌生男子.

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我諗可能係佢

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wayso 於 10-3-19 15:10 發表
我諗可能係佢

邊個????pm話我知
順順利利 大吉大利       

大宅

原帖由 可樂魚 於 10-3-19 14:10 發表
發現近來有一個人似乎在單親版向單親媽媽打主意, 總之, 大家小心網上結交陌生男子.

版主 :
入得bk 單親版的人都是受過傷的同路人,
究竟是誰 ? 可否公開 ?

因為他的行為而影響到其他爸爸都不敢在bk單親版發言就唔好啦 !

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

伯爵府

原帖由 pooth 於 10-3-19 15:50 發表

版主 :

因為他的行為而影響到其他爸爸都不敢在bk單親版發言就唔好啦 !

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

咁樣就要封囗。

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 16:00 發表

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

男爵府

原帖由 pooth 於 10-3-19 15:50 發表
版主 :

我絕對同意:

我剛剛睇左這POST都怕怕,
從以前不發言,至近來晚上多說話。

多說話是否=有企圖

會令单親爸爸好驚羅,
可能只有我細膽。:;pppp:

大宅

alfreday & eric 5354,

你們不必為此害群之馬而封咀 及 介懷。
路遙知馬力, 日久見人心。

伯爵府

原帖由 pooth 於 10-3-19 16:39 發表
alfreday & eric 5354,

你們不必為此害群之馬而封咀 及 介懷。
路遙知馬力, 日久見人心。

哦, 好呀!

你提都唔提我個名.....
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

禁止訪問

大宅

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 16:40 發表

哦, 好呀!

你提都唔提我個名.....

車 ! 你都唔怕醜嘅

伯爵府

原帖由 eric5354 於 10-3-19 16:32 發表

我絕對同意:

我剛剛睇左這POST都怕怕,
從以前不發言,至近來晚上多說話。

多說話是否=有企圖

會令单親爸爸好驚羅,
可能只有我細膽。:;pppp: ...

我勁過你....最近, 仲成日口花花....大件事喇!

男爵府

原帖由 可樂魚 於 10-3-19 14:10 發表

大家小心。

男爵府

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 16:51 發表

我勁過你....最近, 仲成日口花花....大件事喇!

仁兄,

我在這已有九個多月,當這埋是少少心窗的家,
近兩三個月才多了說話。
企圖論都幾令人驚。

你多口花,我多口水,不相伯仲。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 eric5354 於 10-3-19 17:13 發表

各位單親媽媽對唔住先,下列說話可能得罪女方。

版主:
你的說話是否歧視單親爸爸呢,
你唔喜歡男人,大可關門。防止男士發言。

(對唔住,可能我過份左,但希望版主大人要平行兩方羅。)

點解唔話個別單親媽咪對男士打主意呢?
...

兄弟, 講得好.

男爵府

原帖由 wayso 於 10-3-19 15:10 發表
我諗可能係佢

你使唔使呀,:;pppp:

不如大家選出五大中蕉機會率最高

的五大單親爸爸名單啦。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我又黎攪事

eric哥哥,
你做咩踢爆我? 我上來真係有企圖架..我成日tun pot 上來因為我有.."少少鐘意左你地囉...!" 係你,你,你,你重有你呀,哈哈哈哈..我既企圖係跟大家做朋友,你地成班都係我空氣中既好朋友,大家一齊攪下笑咪好囉,將心中既悶氣,唔開心講晒出黎咪好囉,做咩攪到咁唔開心遮…

樓主,你係咪收到點不明來歷既pm先會有咁既post呀,如果佢講得好衰叫版主block鬼左佢既言論啦,唔好攪到大家都唔開心啦,

死啦,頭先我幫人改晒花名添,容咩易又會比人話我架..
好驚..

原帖由 eric5354 於 10-3-19 17:23 發表

的五大單親爸爸名單啦。

王國長老

王國長老

我唔係歧視單親爸爸, 可能係誤會, 一直我都好少說話, 只係最近留意到一個唔係單親版常客, 似乎對單親媽媽好有興趣, 有冇興趣一齊睇戲, 有冇男朋友, 出唔出黎....

我見呢度既單親爸爸都唔會咁急進, 通常都大家傾下偈, 做下網友, 只係向單親媽媽善意提醒, 未必話o個個人一定有問題, 只係小心駛得萬年船

而呢個人暫時冇入過黎呢個topic發言.

無論單身男或女, 你地都係大人, 我只係提一提, 因為見bk最近鬧出有人性騷擾其他媽媽. 對陌生d既人, 我作為單親版版主想叫單親媽媽小心o者.

如有得罪, 請各位原諒呀!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

其實每個網上使用者都有責任保持討論區既言論係理智,並且網站管理員都要留意有冇滋事份子。我們常常將網上既世界和現實一樣地掛勾,當然不是!網上既世界係有好多虛假,危機、不道德和本身捉摸不到的事情。我們身為家長一定保護小朋友善用互聯網,自己都不斷Update與時並進。我都經常同家長講以上一番說話!

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

做乜喵我呀??我都係估吓啫,見d post怪怪咁
原帖由 eric5354 於 10-3-19 17:23 發表

的五大單親爸爸名單啦。

首頁

尾頁

跳至