影視娛樂

跳至

首頁
12345...10

尾頁

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

頭先見無線 會晌收費台播, 但台灣仲未播, 有冇人知台灣幾時播??

TVB Pay Vision 宣傳片 - 就想賴著你
http://www.youtube.com/watch?v=OumnHDjUuzU

TVB 無線收費電視宣傳片
http://www.youtube.com/watch?v=4ZtQhPHVDk8

很久沒看 ella 拍劇啦, 好想快D有得睇
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

醒目開學勳章

好似播完小豬楊承琳o個套劇就會播呢套~~

版主

thank you

公爵府

想請問一下其實無線收費台播果 d 台劇,セ唔係已經係 TW 上左先播嫁咩? 呢套 TW 都未上, 無線收費台就播, 會咁快手咩?.....如果係咁, 無記收費台播 d 劇都幾新鮮熱辣 wor~~~~

大宅

醒目開學勳章

原帖由 乖乖 於 09-11-19 16:16 發表
想請問一下其實無線收費台播果 d 台劇,セ唔係已經係 TW 上左先播嫁咩? 呢套 TW 都未上, 無線收費台就播, 會咁快手咩?.....如果係咁, 無記收費台播 d 劇都幾新鮮熱辣 wor~~~~ ...

收費台賣定廣告話俾人知將會有得播o者!!吸引觀眾等人地快快手申請收費電視嘛!
同算係都應該係同步播,,,唔會播得快過台灣~~(我諗)

大宅

醒目開學勳章

想請問一下其實無線收費台播果 d 台劇,セ唔係已經係 TW 上左先播嫁咩? 呢套 TW 都未上, 無線收費台就播, 會咁快手咩?.....如果係咁, 無記收費台播 d 劇都幾新鮮熱辣 wor~~~~ ...

收費台賣定廣告話俾人知將會有得播o者!!吸引觀眾等人地快快手申請收費電視嘛!

公爵府

原帖由 yukiyck 於 09-11-19 18:04 發表

呵呵呵~~~~原來係咁, thanks.

版主

就想賴著你預告

1月24日中視開播啦...

珍珠宮

我都打算收看呢套 幾時出呀

版主

1月24日中視開播啦...

原帖由 好姨 於 10-1-12 01:15 PM 發表
我都打算收看呢套 幾時出呀

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好期待!!

大宅

好似几吸引喎

版主

ELLA 好耐冇演戲啦, 好想快D睇

大宅

咁即係海派今個星期做完

水晶宮

好似1月24日

原帖由 貓大姐 於 09-11-17 23:36 發表
頭先見無線 會晌收費台播, 但台灣仲未播, 有冇人知台灣幾時播??

TVB Pay Vision 宣傳片 - 就想賴著你
http://www.youtube.com/watch?v=OumnHDjUuzU

TVB 無線收費電視宣傳片
http://www.youtube.com/watch?v=4ZtQh ...

水晶宮

係架, 有時tvb會買定先架

版主

言承旭吻得入戲 Ella怕出事

中視、八大偶像劇「就想賴著妳」 24日即將登場,本周日〈 17日〉將播出搶先看「就想賴著妳獨家大搜祕」,劇中男女主角言承旭 Jerry和 Ella大談合作五個多月的心情。 其中兩人吻得唯美的深情吻戲,讓兩人連事後提起都會害羞, Jerry表示拍攝這場吻戲時,自己很入戲。由於這場吻戲,因為從各角度拍攝,拍了很多次, Ella開玩笑的說:「很擔心再親下去會出事。」
 回憶這段吻戲, Jerry表示印象深刻,「吻戲要讓觀眾看起來覺得很美,是件很難的事情。」。 Ella覺得這場吻戲難度高,「很感謝 Jerry很自然的親我,第一次吻的時候很害羞,覺得自己怎麼這麼放蕩,第二次之後就很 OK了。」
 兩人吻戲拍得自然,導演一喊卡, Jerry和 Ella不禁害羞的相視而笑, Ella隨之臉紅走到姊姊身邊,拿著毛巾遮住紅通通的臉頰。而 Jerry和 Ella專業的演出,讓現場許多工作人員看了,也感受到戲裡項羽平、楊果〈戲中男女主角飾演的角色〉的甜蜜感情。
  Ella在戲裡多是大喇喇的輕鬆裝扮,日前拍攝「就想賴著妳獨家大搜祕」時, Ella透露在戲裡也有穿豹紋裝, Jerry一聽立刻問:「啊,妳穿豹紋?」由於那場戲是 Ella與張勛傑對戲, Jerry聽了後,立刻項羽平角色上身,笑說:「哪天要播的時候告訴我,我不要看,我怕會吃醋。」

「就想賴著妳」中Jerry、Ella玩親親,Jerry吻得入戲,Ella擔心再親下去會出事。中視

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

未睇都甜到漏, 好sweet呀!!

原帖由 貓大姐 於 10-1-15 15:27 發表

中視、八大偶像劇「就想賴著妳」 24日即將登場,本周日〈 17日〉將播出搶先看「就想賴著妳獨家大搜祕」,劇中男女主角言承旭 Jerry和 Ella大談合作五個多月的心情。 其中兩人吻得唯美的深 ...

侯爵府

好期待呀! 言承旭
原帖由 貓大姐 於 10-1-15 15:27 發表

中視、八大偶像劇「就想賴著妳」 24日即將登場,本周日〈 17日〉將播出搶先看「就想賴著妳獨家大搜祕」,劇中男女主角言承旭 Jerry和 Ella大談合作五個多月的心情。 其中兩人吻得唯美的深 ...

首頁
12345...10

尾頁

跳至