自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可能我係小氣咗d, 大家可能會話玩game, 唔需要太認真......但我真係好忟囉

事源係我係fb玩緊隻game, 呢隻game我list裡面冇乜人玩 (計埋我只有8個人), 但有5個開game之後就冇乜點玩過, 即係經常玩嘅只有3人, 我同另一個人一直都係各有各玩, 唔會爭對方嘢, 但阿某人 (都係bk媽媽) 就成日嚟搶我game裡面嘅經營權, 呢隻game主要係靠呢個經營權嚟賺錢 & 升lv, 阿某人就日日係咁搶, 小姐呀, 你玩game都係想開心姐, 我都係呀, 但你咁搶法, 我點玩呀, 唔該唔好只顧自己開心啦, 各有各玩唔得架咩??? 人多就話你搶我, 我爭你, 點都有辦法玩, 但呢隻game勁少人玩呀......你搶埋我嘅, 仲要搶得咁盡......唉........我都知呢隻game少人玩, 升lv慢, 但我都係靠自己慢慢等, 慢慢玩咋, 我都係玩咗幾日架咋.....唔該你唔好再搶我嘢啦, 我日日係度等.......終於等到喇, 好開心之際, 你又嚟搶........小姐, 唔該你放過我啦 (真係好想開名......太過份喇)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 咕b 於 10-3-25 18:09 發表
可能我係小氣咗d, 大家可能會話玩game, 唔需要太認真......但我真係好忟囉

事源係我係fb玩緊隻game, 呢隻game我list裡面冇乜人玩 (計埋我只有8個人), 但有5個開game之後就冇乜點玩過, 即係經常玩嘅只有3人, 我同另 ...
咕b,攪咩呀?邊個搶你野呀?你響個game add 埋我啦~ 我幫拖!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我pm話你知佢係邊個.....
真係好慘呀......計計埋埋認真有玩嘅得3個人, 我開得game有玩開嘅都係想升吓lv姐.....佢就不停搶搶搶搶.......佢要係game生存, 開心, 唔通我唔係咩............我今日好辛苦先等到夠錢升, 啱啱升lv佢就即刻搶我經營權嚟賺錢......我就乜都冇哂 好似係度博命升lv供應比佢玩咁

原帖由 joey_23 於 10-3-25 18:13 發表
咕b,攪咩呀?邊個搶你野呀?你響個game add 埋我啦~ 我幫拖!!

水晶宮

好媽媽勳章

咕b
叫左你add埋我啦
原帖由 咕b 於 10-3-25 18:17 發表
我pm話你知佢係邊個.....
真係好慘呀......計計埋埋認真有玩嘅得3個人, 我開得game有玩開嘅都係想升吓lv姐.....佢就不停搶搶搶搶.......佢要係game生存, 開心, 唔通我唔係咩............我今日好辛苦先等 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你係邊個???
幾時叫我架??
點解我唔知架???

原帖由 kitty0502 於 10-3-25 18:18 發表
咕b
叫左你add埋我啦

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

咩game黎架~~~

水晶宮

好媽媽勳章

check pm
原帖由 咕b 於 10-3-25 18:20 發表
你係邊個???
幾時叫我架??
點解我唔知架???

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你話呢

原帖由 小傻b 於 10-3-25 18:30 發表
咩game黎架~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

joey姐~~~~~~ 好感動呀~~~~

但我真係唔知你fb個名 我冇辦法add你入game~~~~

原帖由 joey_23 於 10-3-25 18:13 發表

男爵府

醒目開學勳章

可唔可以DELETE左佢架?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我噚晚已經忍唔住, 係朋友list度 del咗佢喇, 但唔知點解有d game仲有佢名, 有d game就冇咗 點算呀~~~~~

原帖由 KiNnK 於 10-3-25 18:38 發表
可唔可以DELETE左佢架?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

哈哈,你令我諗起我係happy farm加一個朋友,佢只會種最cheap個種農作物,跟住用會用周圍既擺設蓋住D農作物唔比人偷,又買隻狗,準時收野。。。

我呢。。一直種D好靚既花或者貴野,唔會用D野蓋住農作物,狗都無養。

諗住玩GAME係咁,大家偷黎偷去先好玩。。。不過,見佢咁樣設法唔比我偷野,自己就成日走黎偷野,條氣有D唔順,不過算啦,後來佢FB Account比人偷左,叫我再ADD佢,我無ADD囉。

諗落我好衰

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係個GAME度REFRESH個朋友名單得唔得呀

原帖由 咕b 於 10-3-25 18:43 發表
我噚晚已經忍唔住, 係朋友list度 del咗佢喇, 但唔知點解有d game仲有佢名, 有d game就冇咗 點算呀~~~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我真係唔想係呢度咁公開講架......但我真係好忟囉
你pm sorry都冇用架
我玩game都係想尋開心架, 之前嘅我唔講, 淨講今日, 我辛辛苦苦由1點幾等到5點幾, 終於夠錢升lv, 諗住可以賺多d, 快d升多幾橦大樓啦, 點知我呢頭升咗間餐廳, 由你手上攞返我自己餐廳經營權, 點知我一個reload之後, 餐廳經營權又去返你手上, 我而家起碼要等到9點先有機會攞返自己嘢囉......攞完之後又唔知會唔會比你又即刻搶過.........幾日都係咁 (我都唔記得幾多日喇, 至少2日啦, 噚日 & 今日都係咁).......你想迫我唔玩嘅, 咪算囉, 唔好咁攪我丫
你想尋開心, ME 2, 請放過我吧

原帖由 小傻b 於 10-3-25 18:30 發表
咩game黎架~~~

大宅

原來你地都有禁既情況嫁, 我係FB開左個GAME玩左一次,果個人成日偷我D$$, 點解要禁呢? 唔明?

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 咕b 於 10-3-25 18:55 發表
我真係唔想係呢度咁公開講架......但我真係好忟囉
你pm sorry都冇用架
我玩game都係想尋開心架, 之前嘅我唔講, 淨講今日, 我辛辛苦苦由1點幾等到5點幾, 終於夠錢升lv, 諗住可以賺多d, 快d升多幾橦大樓啦, 點知我呢頭 ...
sorry~~~我初初真係唔知個個係你~~~我而家知啦~~~我而家放棄左個經營權架啦~~~
我放棄埋自己個個~~~比你爭返啦~~~

男爵府

~

mouth: 我唔知係咩game,但個game既設計係咁,玩得就要預左,如果怕人搶野,一係唔好玩或者唔好add朋友,再唔係,開一個acc,只for自己玩game既,咁咪得囉~
偷/搶野既game,我覺得個玩法好有問題

子爵府

開佢名啦,叫佢玩都要玩得有品d好wor~~~~

子爵府

其實玩呢 d game,
係要你偷下我
我偷下你先過引架喎

大宅

好媽媽勳章

咩game黎??我又想玩下
其實你見佢搶左幾次可以直接sd 信息同佢講
我都係咁