想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我綠D及紅D都有兩條線, 個肚呢幾日都好似黎M咁抽下抽下,同埋個心成日好似跳得好快咁, 咁係咪好大機會呢? 但係我BINGO的話都應該係2WEEKS左右,好唔好咁快去婦科驗孕呢? 聽人話6-8weeks去驗最好, 係咪呢?

大宅

好媽媽勳章

回覆 1# Vaseline123 的文章

恭喜你~~你應該bingo了,照計唔止2weeks,因為由last m開始計,你而家大概4weeks啦~~可以遲少少先去醫生度,順便可以照埋小b

別墅

如果綠D有兩條線就係啦,如果你會排政府就要快,去普通科issue張doctor cert 去排啦

原帖由 Vaseline123 於 10-3-25 18:32 發表
我綠D及紅D都有兩條線, 個肚呢幾日都好似黎M咁抽下抽下,同埋個心成日好似跳得好快咁, 咁係咪好大機會呢? 但係我BINGO的話都應該係2WEEKS左右,好唔好咁快去婦科驗孕呢? 聽人話6-8weeks去驗最好, 係咪呢? ...

別墅

好媽媽勳章

恭喜你呀!

別墅

wow....又一成功例子....congrats
~生命生命這好傢伙,何時我也說他不錯~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

congrats 快d 去睇醫生啦~

大宅

恭喜恭喜

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恭喜妳呀.

男爵府

恭喜你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLANNING~~~~~

大宅

先多謝各位呀!乜係由上次m開始計架? 我不嬲以為係由do do果日計添!

我去左睇普通科喇, 個醫生講左o的令我好confuse的說話,我話想驗孕, 佢話我離上次m仲好近, 我而家驗, 驗到有即係有, 驗到冇未必冇, 但係去婦科驗就準o的, 咁你想而家驗定係我俾封信你去婦科驗, 到時順便check埋, 跟住我選擇左去婦科驗, 唔係呢度驗唔到, 咪又要俾兩次錢 ...... 所以要等下星期去婦科先confirm到 ......

原帖由 rabbitbb 於 10-3-25 18:37 發表
恭喜你~~你應該bingo了,照計唔止2weeks,因為由last m開始計,你而家大概4weeks啦~~可以遲少少先去醫生度,順便可以照埋小b

首頁

尾頁

跳至