跳至

首頁

尾頁

男爵府

不如大家分享下點慶祝~

我會同女女搞個小型生日會;
雖然佢而家咩都唔知, 但係佢大個睇番相, 應該會好開心^^ (生日正日要返工, 夜晚買個CAKE切下就算)

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

去海x公園
咁細個佢都唔知咩事
不如益一家大細齊齊玩

男爵府

ocean park 我都會去, 不過等佢大d先~

原帖由 雪~bb 於 10-3-25 20:45 發表
去海x公園
咁細個佢都唔知咩事
不如益一家大細齊齊玩

男爵府

我會一家三口去Disney食Buffet , 同米奇米妮影下相 ~

大宅

我會約埋有小朋友的去白石bbq!比佢接觸多d大自然同吸下新鮮空氣咯!
[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD5/86639/bb2.gif[/img]

複式洋房

係會所開生日會... 其實都係大人gathering!!!! heee.... heeee...

Michelle Mami

禁止訪問

洋房

我都係到想緊點同囝囝慶祝, 我知道有其他月份的媽咪會, 會約出來一齊玩........

別墅

我都係打算同屋企人同阿b 慶祝生日咋. 會攪大食會, 訂個蛋糕影下相咁囉..^_^

遲下先攪mcdonalds, 生日會, 去海洋公園/Disney...到佢知道呢d 係乜先攪都唔遲..

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

大宅

去酒樓食飯

叫的老友記

當補番滿月冇請佢地食

大宅

I will go to CEB with my baby for his 1 yr old birthday so he can swim swim swim hehe

洋房

我都會幫BB搞1歲生日會, 但揾緊地方可以家人同朋友一齊玩, 一齊食, 一齊慶祝! 我好頭痕! 唔知咩地方搞好? 最好係食西餐. 請問各位媽咪有咩地方可以推介比我呀?

禁止訪問

別墅

我在CLUB HOUSE BOOK了個FUNCTION ROOM,請了教會的BB和朋友來,共27人。一齊唱歌仔,玩爬爬比賽,請食,和BB成長VIDEO,和大人一齊估BB的相(成長的階段),大約2個小時,好充實和開心。

我和老公一齊DIY了個BANNER比BB,和大朋友一齊佈置場地,吹波波吹到頭暈...不過好開心.((可能是大人開心D)^^

首頁

尾頁

跳至