自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

2/3/10 係德x斯 (DxC)買左將梳化,
買時 SALES 話特價貨, 要 20/3先送貨,
到20/3未到再去舖追仲未送, 佢地話幫我跟,
唉, 到今日都未有聲氣, 係咪眞係咁耐架?

侯爵府

我上次買左幾件傢俬,講明邊日送,就邊日送,都算準時ka,不過d傢俬分幾日送.....

水晶宮

好媽媽勳章

呢間野好好好多臭史....
仲有人去呢間野到買野???
祝你好運~~

原帖由 118528 於 10-3-25 20:37 發表
2/3/10 係德x斯 (DxC)買左將梳化,
買時 SALES 話特價貨, 要 20/3先送貨,
到20/3未到再去舖追仲未送, 佢地話幫我跟,
唉, 到今日都未有聲氣, 係咪眞係咁耐架?
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 patpat234 於 10-3-25 21:52 發表
呢間野好好好多臭史....
仲有人去呢間野到買野???
祝你好運~~

個價錢真係好吸引, 都明白佢地話因為要集一堆貨,
大批做先有咁平, 但而家都重做緊特價,
真係唔知幾時有, 仲話送貨前2日會通知,
睇怕真係要成個月都無辦法

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 118528 於 10-3-26 09:31 發表

個價錢真係好吸引, 都明白佢地話因為要集一堆貨,
大批做先有咁平, 但而家都重做緊特價,
真係唔知幾時有, 仲話送貨前2日會通知,
睇怕真係要成個月都無辦法 ...

我都幫趁過,都ok喎,真係送貨前一日同當日都keep住有電話到。

我買左兩樣傢私,都係分兩日。一件就準時但有少少問題(係個裝撼工人發現<好少問題,唔講唔覺>,自己幫我去follow up);另一件就唔準時(late左3個鐘),但其間keep住話我知要遲d(最少3次來電),因上一單未搞掂。

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

因為佢地O的貨全部係大陸廠, 有O的未做, 收到單先做, 有做好的又要夾好大陸車一次到港,以免蝕底.

首頁

尾頁

跳至