自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

2010年3月20日 0:00

今天聽到一件駭人消息!在一個女人竟然和自家的公狗结合
,令女子珠胎暗結誕下一隻人型狗的生物!恐怖啊~~
一家農户的在夜間生下5只正常小狗和一個人型怪胎。
據報道,這個怪胎極像一個未發育成熟的婴兒,不但有人一
樣的四肢(各有五個手指頭),還有一個小男孩似的小生殖
器,臉部像人又像狗,頭上没有毛,但有尾巴。當狗主人發
現時已經死亡,其他幾隻小狗圍着舔它的身體。怪胎事件曝
光之後,狗主人隔壁的一個小男孩為此爆出了一個驚人的秘
密:曾看見同村里的一个女子多次引诱公狗進家,然后趴在
狗身后脱下裤子,身體做抽插的動作。當公狗不“老實"時
,她就给狗喂食物,這樣狗就會變得很乖,任其發泄。事後
,狗主人也証實,該名女子的確與自家公狗關係暧昧,公狗
经常到她家去~
~看到此圖片,令我感到太不像話了,一隻可憐的公狗,你
如何下得了手!這隻是狗,噢,是人吧,如何叫你?古有人
狼傳說今有人狗婴兒!

版主按:已刪除圖片

.......

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 sonic04 於 10-3-25 22:25 發表
2010年3月20日 0:00

今天聽到一件駭人消息!在一個女人竟然和自家的公狗结合
,令女子珠胎暗結誕下一隻人型狗的生物!恐怖啊~~
一家農户的在夜間生下5只正常小狗和一個人型怪胎。
據報道,這個怪胎極像一個未發育成熟的婴 ...

順順利利 大吉大利       

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

有無可能呀?!
好驚呀~~

水晶宮

我估係假...如果係真既我諗電視新聞一早報導咗.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔同基因,有可能咩?唔信!

大宅

好媽媽勳章

....張相好似唔係咁
上次睇怪談係講叫人面狗 定係狗面人身
隻狗一胎生左幾隻其中一隻係咁既樣

有x怪談
好似係e集
http://www.qire123.com/fun/TVBGuaiTan/285396.html

子爵府

大陸好多呢d假新聞架喎...唔多信...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

話女子生狗就一定係假

但係話有只狗生左一只怪胎狗就有可能

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

假啦,人同狗既染色體數量都唔同

子爵府

畀面勳章

大宅

假到睇完我忍唔住笑佐一聲~~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係咪我理解能力問題?又話係個女人同公狗結合,但係又話一戶農户生下5只正常小狗和一個人型怪胎,咁唔係應該關隻母狗事咩

男爵府

畀面勳章

一個人生幾隻又比較令人難已致信喎...

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 B媽-Blue 於 10-3-25 22:35 發表
假啦,人同狗既染色體數量都唔同

無錯, 人同狗的精子無可能結合, 根本唔會生育到BB ! 小心假新聞!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

D.....

P.S

http://examine.nownews.com/examine_detail.php?eid=3940

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

洋房

咪玩啦...假到離譜

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

梗係假啦!咁都有人信?!

男爵府

狗公都生到仔??

公爵府

好媽媽勳章

冇可能, 唔該俾少少常識自己啦, 唔好再傳嚟傳去了:evil:
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

個舊嘢好似燒溶咗嘅膠咁.haha

首頁

尾頁

跳至