自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我個寬頻&電話5月中到期,之前打過黎好多次叫我續約我都話唔係$99就唔續,佢仲寄埋D CUT FORM俾我.
今日就打黎話可以$99續約100M4月生效電話就$33一個月送來電顯示,飛線仲有唔知邊2個功能再送一個無線電話.
所以未續約嘅SIS唔好貴過呢個價就續約呀

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 sukili1981 於 10-3-25 23:14 發表
我個寬頻&電話5月中到期,之前打過黎好多次叫我續約我都話唔係$99就唔續,佢仲寄埋D CUT FORM俾我.
今日就打黎話可以$99續約100M4月生效電話就$33一個月送來電顯示,飛線仲有唔知邊2個功能再送一個無線電話.
所以未續約 ...

唔知新約有無呢個價呢? 我6月約滿netvigator想轉

瑪瑙宮

好媽媽勳章

有新約而家係 $ 99 / 月呀 , 我都係由
netvigator 轉用佢 !

+ $ 20 有埋 bbtv 睇我要左 disney
channel , 另再加 $ 20 有多條電話線 !

不過要比 $ 380 既安裝費 , 公屋既就
有某 d 村可以 waive 安裝費 wor
原帖由 cherryma 於 10-3-25 23:32 發表

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 cherryma 於 10-3-25 23:32 發表

你搵用緊嘅人介紹就係$99嫁喇 介紹你果個都可以$99一個月

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我好似12月到期,我一早同佢D講左續約果陣無$99唔駛搵我續,用左佢8年,一路做水魚,次次續約都話係最優惠價,續左約後都會發現身邊一定有人平過我!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

乜要有用緊既人先 $ 99 架 ??

甘我可以介紹 cherry ma lor ....
我仲以為就甘可以 join 都係 $ 99
tim

原帖由 sukili1981 於 10-3-26 00:02 發表

你搵用緊嘅人介紹就係$99嫁喇 介紹你果個都可以$99一個月

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我7月到期...之前打黎話$188,而家$138,每星期都煩我幾日,就係唔肯平過$138..我諗我要同佢糾纏耐d...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

或者樓主可以pm你用戶號碼或電話比我嗎..等佢下次打黎可以話有fd已經$99續約....但佢實問我用戶號碼果d既,如果唔介意就比我啦,等我同佢嘈下先,thx

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想要, 請pm我 謝謝

原帖由 natalie_lee1010 於 10-3-26 09:16 發表
或者樓主可以pm你用戶號碼或電話比我嗎..等佢下次打黎可以話有fd已經$99續約....但佢實問我用戶號碼果d既,如果唔介意就比我啦,等我同佢嘈下先,thx

男爵府

我用緊貴plan呀!仲有年幾約,有無人想轉香港寬頻呀?我做你推薦人,大家都可以$99個月,幫幫忙丫…

大宅

Hi Suki,
I also want to 續約, but salesman said need to recommend 3 more persons, can you help me ?? (好似上線 or 下線 wor) ....

子爵府

好媽媽勳章

已經PM左俾你地,如果有人可以$99續到約上黎講聲丫

大宅

嘩!我由CTI開始用佢用咗十幾年,績約都$170/月,真係要打去嘈吓.

PS.如果有人想轉我都想介紹,大家有得益呀!

大宅

我都係6月約滿....打去問香X寬頻都可以$99. (因SALE是跟開我公司 A/C) 你可PM 我比佢電話你問問....
quote]原帖由 cherryma 於 10-3-25 23:32 發表

唔知新約有無呢個價呢? 我6月約滿netvigator想轉 [/quote]

男爵府

我原先都係hkbn, 不過係$168/25m x 24月合約
最近有sale打黎話叫我續約
我話要$99/100m果個plan
佢死都話無~仲話舊客唔得
我話cut左佢, 再申請過, 佢話要比安裝費
煩左我幾日, 最後只講到$128/100m
不過送埋個wi-fi 比我, 都好過無啦...

係唔係$99/100m果個plan要加固網電話架?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 smileemily 於 10-3-26 12:50 發表
我原先都係hkbn, 不過係$168/25m x 24月合約
最近有sale打黎話叫我續約
我話要$99/100m果個plan
佢死都話無~仲話舊客唔得
我話cut左佢, 再申請過, 佢話要比安裝費
煩左我幾日, 最後只講到$128/100m
不過送埋個wi-fi ...

唔洗一定要加電話,係我要用咋.唔要電話都係$99.
佢之前打黎都係死都唔肯平嫁,我咪話我唔係一定要用佢囉.

子爵府

請問係咪一定要比安裝費架?依家几$呢?
我用開和記,就嚟約滿,都想轉呀!
如果真係選呢間,到時睇吓你地有無人可以做我介紹人啦!

原帖由 sukili1981 於 10-3-26 14:56 發表

唔洗一定要加電話,係我要用咋.唔要電話都係$99.
佢之前打黎都係死都唔肯平嫁,我咪話我唔係一定要用佢囉.

大宅

好媽媽勳章

Hi Littlecook

如不介意,到時要的話可pm我,我可做介紹人,大家得益.

Thanks

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 littlecook 於 10-3-26 15:17 發表
請問係咪一定要比安裝費架?依家几$呢?
我用開和記,就嚟約滿,都想轉呀!
如果真係選呢間,到時睇吓你地有無人可以做我介紹人啦!

係啦, 我都想知係唔係一定要安裝費? 幾錢? 到時會唔會又要裝舊野黎接收寬頻&電視架?

大宅

醒目開學勳章

原帖由 chickenwing2006 於 10-3-25 23:53 發表
有新約而家係 $ 99 / 月呀 , 我都係由
netvigator 轉用佢 !

+ $ 20 有埋 bbtv 睇我要左 disney
channel , 另再加 $ 20 有多條電話線 !

不過要比 $ 380 既安裝費 , 公屋既就
有某 d 村可以 waive 安裝費 wor :lover ...

宜家+20有bbtv?之前話要+40有幾多個台呀?我都想加.可否pm sales 電話我呀? thanks.

首頁

尾頁

跳至