自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我冇留意wor.....亦冇咁多錢係戶口....聽日打下薄check check 先...
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

伯爵府

DREAM A/C無收費架喎, 你係咪申請左EXCEL BANKING呀? EXCEL BANKING就要求15萬或以上,PRIORITY BANKING就唔記得50定100萬。 但年費就仲甘。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

你有冇申請 excel banking之類呀? 有就要有一定嘅存款

瑪瑙宮

好媽媽勳章

PRIORITY BANKING 係 100萬以上
先可以 waive 年費

原帖由 siulili 於 10-3-25 23:47 發表
DREAM A/C無收費架喎, 你係咪申請左EXCEL BANKING呀? EXCEL BANKING就要求15萬或以上,PRIORITY BANKING就唔記得50定100萬。 但年費就仲甘。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

早排有promotion, 50萬就可以有priority banking, 要keep住d錢一段時間就得

原帖由 chickenwing2006 於 10-3-25 23:55 發表
PRIORITY BANKING 係 100萬以上
先可以 waive 年費

男爵府

我都係岩岩俾人扣左, 未得閒打去問, 仲以為係彈票扣錢添! 個陣話送一年excel banking, 話收費開始前一個月會通知架喎

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢D之前有段時間做推廣,免費送你一年使用,應該到期所以先扣費用。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我都冇收過呀! 一定要去追! 之前我話唔要又猛話送, 跟本冇用! 而家仲要俾人扣錢, 激死!

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:20 發表

咁係咪好似tartaqueso所講...收費前一個月會通知我地架?!...我check返佢地個website,話有免費sms for "存款不足提示"...但係我又從來冇收過呢d sms喎...

伯爵府

樓主,

唔使急,你明天去分行同佢地講叫佢地WAIVE返,應該可以回水,你試下。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

年費可以 WAIVE ...... 想問如果
彈票既 charges 又可唔可以 waive
呢 ??

原帖由 siulili 於 10-3-26 00:23 發表
樓主,

唔使急,你明天去分行同佢地講叫佢地WAIVE返,應該可以回水,你試下。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

彈票係你的FAULT,好難。

但如果你係大客,按理佢地會係彈票先CALL你,請你馬上入數, 咁就可以唔使罰款。 我都試過幾次唔記得過數, BANK有人打比我,仲好好聲氣問, X小姐,係咪開左張票唔記得過數呀? 咁我咪即刻係網上過數, 咁無收過我任何手續費喎。

原帖由 chickenwing2006 於 10-3-26 00:37 發表
年費可以 WAIVE ...... 想問如果
彈票既 charges 又可唔可以 waive
呢 ??

男爵府

ming2:

雖然我都好慶, 曾經都同你一樣考慮取消戶口, 但係, 剩係取消excel banking咪得囉!

tartaqueso

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:40 發表

siulili

水就一定要佢回架啦...唔回就會搵雜誌攪大佢...已經約埋阿爸媽聽日一齊去分行追討同埋cut a/c架啦...無啦啦每人俾佢扣$180 x 2...成家人扣成千蚊...佢地就真係發到豬頭咁啦... ...

伯爵府

180 X 2? 點解收左2期你都無發覺?

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:40 發表

siulili

水就一定要佢回架啦...唔回就會搵雜誌攪大佢...已經約埋阿爸媽聽日一齊去分行追討同埋cut a/c架啦...無啦啦每人俾佢扣$180 x 2...成家人扣成千蚊...佢地就真係發到豬頭咁啦... ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

有年又係貪 execl banking 免年費, 又係話送一年一個月前會通知到期, 有一日心血來潮上網 check account, 原來比佢扣左180 x 3 月費黎架, 真係作c ... 我拿拿臨轉返普通 account ~

首頁

尾頁

跳至