自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

觀塘附近邊度有bbq場?
同埋我聽人講天馬苑附近有一個,有無人知係邊呀,同點去,附近有無燒烤用品買,唔想帶住兩件仲要攞野去...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

個度好似叫獅子山郊野公園 ,
係翠竹花園度行入去或者天馬苑
附近行入去 !

個度咩都無 , 你要買左坐 taxi 或者
手拎入去先得 !!

不過次次都好多人 , 等爐都要等幾
個鐘

原帖由 kayan1130 於 10-3-26 00:41 發表
同埋我聽人講天馬苑附近有一個,有無人知係邊呀,同點去,附近有無燒烤用品買,唔想帶住兩件仲要攞野去...

男爵府

morning 9-10am 多人 ma? thank...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kayan1130 於 10-3-26 00:41 發表
觀塘附近真係好似冇bbq場 (自己搭既除外)

去天馬苑不如入石澳, 唔駛霸位, 租場自己買野食入去, 又望到海。

侯爵府

好媽媽勳章

幾點去都超多人, d人自己燒完, 又比第d佢識既, 你外來, 唔晒諗 有排等 我lei個野la
原帖由 chickenwing2006 於 10-3-26 00:51 發表
個度好似叫獅子山郊野公園 ,
係翠竹花園度行入去或者天馬苑
附近行入去 !

個度咩都無 , 你要買左坐 taxi 或者
手拎入去先得 !!

不過次次都好多人 , 等爐都要等幾
個鐘

...

男爵府

瑪瑙宮

好媽媽勳章

上幾次去都有 fd 或者佢地既工人姐姐
去等 , 次次都要 3 - 4 個鐘 !

不過等之前問左有無人等先 , 佢地
都無識既人黎 ..... 真係燒完就比
我地 ! 可惜係真係要早幾個鐘就
去等, 遲左根本好多爐都有人等緊
架啦

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-26 10:27 發表
幾點去都超多人, d人自己燒完, 又比第d佢識既, 你外來, 唔晒諗 有排等 我lei個野la

首頁

尾頁

跳至