自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

http://www.scout.org.hk/chi/news/00003453.html

你地對左未呀?
頭先執野見到幾張童軍獎券, 通常買完都唔會記得對, 當然, 對左都唔中啦! 不過, 呢度人多, 可能有媽咪咁好彩呢...

記得上黎報喜呀!!!

水晶宮

好媽媽勳章

我同屋企人加埋買左50張.....冇張中...

原帖由 dian 於 10-3-26 01:18 發表
http://www.scout.org.hk/chi/news/00003453.html

你地對左未呀?
頭先執野見到幾張童軍獎券, 通常買完都唔會記得對, 當然, 對左都唔中啦! 不過, 呢度人多, 可能有媽咪咁好彩呢...

記得上黎報喜呀!!! ...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我買咗女童軍獎券, 26/3公佈

大宅

原帖由 patpat234 於 10-3-26 01:27 發表
我同屋企人加埋買左50張.....冇張中...

我同妳都一樣呀....加埋都好多...不過冇張中....

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我買左40張,都係無張中。

公爵府

醒目開學勳章

我買咗,不過一張都唔中

別墅

好媽媽勳章

我買咗,不過一張都唔中
lilymimibibi

王國長老

畀面勳章 王國長老

買咗兩張... 都唔中~

買咗一張女童軍獎券, 但未有得對喎...
http://www.hkgga.org.hk/Chinese/raffle/raffle.htm

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都有買, 又係無張中

男爵府

我地買左20張....又係無張中
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

我買左10張(一本), 但我無擺返個回條返去, 即係無我份中囉

複式洋房

全家人 40 張, 無張中.

orbis 20 張, 都係唔中.

mark 6 更加未試過中, ($20 都無)

男爵府

我買咗,不過一張都唔中

大宅

我買左5張, 又係無張中.

大宅

醒目開學勳章

買咗1張咋
頭6個號碼都中咗但最後個No.差少少就中獎哎呀,獎品冇緣~

大宅

童軍.女童軍都有買,5中

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇張中

首頁

尾頁

跳至