婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無好介紹,C6成日Hur...Hur 聲,好煩,食咗Nexium 都唔得,我想佢轉醫生 Thx!

大宅

黎志偉醫生(腸胃肝臟專科)
電話:23661888(尖沙咀)
我、家人、朋友都介紹給他看,他是一位很有經驗,和有好細心的醫生。其實除了食Nexium之外,還要用其他藥物配合醫治。

珊瑚宮

照下胃鏡清楚D.
玩具萬歲!

男爵府

有照胃鏡就是話佢超多胃酸,開咗Nexium 比佢,但都Hur...Hur..聲叫佢繼續食,食咗一年有多la,都唔得,好擔心呀! 請各位比多D資料我ar,Thx a lot!

珊瑚宮

有隻藥叫..嘉惠斯康...是醫胃酸到流(我睇廣告知道)...你去問下藥房.
玩具萬歲!

男爵府

醒目開學勳章

Nexium巳是好貴好強既胃药, 你試吓"養和"陳志偉e
生.

原帖由 PowerNana 於 10-3-26 01:25 發表
請問有無好介紹,C6成日Hur...Hur 聲,好煩,食咗Nexium 都唔得,我想佢轉醫生 Thx!

珊瑚宮

我都贊成.
玩具萬歲!

大宅

原帖由 Aloysiusma 於 10-3-27 23:10 發表
Nexium巳是好貴好強既胃药, 你試吓"養和"陳志偉e
生.

我都有胃酸到流,我現在要食四種藥,其中一隻是Nexium 40mg,我現在的情況已經冇胃酸到流的徵狀。而Nexium真的好貴,我現食的是功效一樣,但另一牌子的抗胃酸藥,但價錢就平好多。都是黎志偉醫生,是我的主診醫生。

男爵府

Thx! I will try Dr.Lai.

民房

原帖由 peggy319 於 10-3-28 00:17 發表

我都有胃酸到流,我現在要食四種藥,其中一隻是Nexium 40mg,我現在的情況已經冇胃酸到流的徵狀。而Nexium真的好貴,我現食的是功效一樣,但另一牌子的抗胃酸藥,但價錢就平好多。都是黎志偉醫生,是我的主診醫生。 ...

黎志偉醫生收費貴嗎?

大宅

原帖由 Ying_Mami 於 10-5-23 13:37 發表

黎志偉醫生收費貴嗎?

黎醫生的診金約$400,而藥費另計。

首頁

尾頁

跳至