婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

見到咁多姊妹分享,我又想呻吓

我99超衰,雖然我好好彩唔駛同佢一齊住,不過個個星期都要返去食飯, 超難定!!

因為衰0野實在太多, 所以講精境的:
1.未結婚前(已經book好酒樓,攪曬0野), 趁c6行開0左,係咁同我講自己個仔幾唔好,嫁唔過,問我想清楚未...根本就唔想我地結婚...
2.我結婚新居入伙,佢叫成班三姑六婆0黎我屋企--開勻我所有衣櫃,櫃桶,但我個c6重視若無睹!
3.我唔舒服,佢驚我傳染佢個寶貝仔,叫我要瞓書房地下,唔好同佢個仔一齊瞓(實情係個c6傳染我,佢好返,我就開始病發!)
4.係大庭廣眾,無啦啦,超大聲,問你有無去驗荷爾蒙,問你覺唔覺得自己有問題(最低死係,我老爺聽到o曬咀,但個c6重話無聽到99有講過!!)

呻0住咁多先,有新0野再呻過!

珍珠宮

回覆 1# moodyblue 的文章

你62+99同我既差唔多,成日唔知諗咩,講野唔經大腦定以為我係傻,成日好似好善心,口善心不善..我亞媽話既,口沒遮攔,個信仰叫佢地唔好迷信自已又勁迷信,咩都為哂自已d仔女,人地個d係草,死蠢~你唔當我係女連仔都無呀~超自私成日迫人做佢個套,完全唔會諗我感受~以後點對我好我都唔會當佢係爸媽,表面叫你62 99咋~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 luckyQ 於 10-3-26 11:56 發表
你62+99同我既差唔多,成日唔知諗咩,講野唔經大腦定以為我係傻,成日好似好善心,口善心不善..我亞媽話既,口沒遮攔,個信仰叫佢地唔好迷信自已又勁迷信,咩都為哂自已d仔女,人地個d係草,死蠢~你唔當我係女連仔都無呀~超自 ...

你仲會叫佢一聲99都叫好新抱啦 ,我依家直情見到佢都唔會叫佢。

子爵府

好媽媽勳章

其實點解D奶奶係到要攪到自己同D新抱關係咁差...

[url=http://lilypie.com][img]

珍珠宮

回覆 1# onon1022 的文章

死蠢囉...自私同妒忌,又或者心腸壞唔想個仔好~以為自已咩都會win

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

問你有無去驗荷爾蒙,問你覺唔覺得自己有問題??

咁你唔問返你99, 你覺得唔得自己個腦有問題, 洗唔洗去check下

男爵府

BK Milk勳章

木無表情回應:哈....哈.....哈.....,好......好...笑.......

複式洋房

yeah! 同道中人........give me five~~~
原帖由 luckyQ 於 10-3-26 11:56 發表
你62+99同我既差唔多,成日唔知諗咩,講野唔經大腦定以為我係傻,成日好似好善心,口善心不善..我亞媽話既,口沒遮攔,個信仰叫佢地唔好迷信自已又勁迷信,咩都為哂自已d仔女,人地個d係草,死蠢~你唔當我係女連仔都無呀~超自 ...

別墅

回覆 7# luckyQ 的文章

正!!!完全agree!!!

別墅

give me five too!!! yeah!!
原帖由 tratralau 於 10-3-26 18:39 發表
yeah! 同道中人........give me five~~~

大宅

呢度都give me five !!!!:

大宅

真係好唔掂, 叫個 99 一早唔好生個咁 ge 仔啦, 講到自己個仔咁衰, 都塞塞地架!!
原帖由 moodyblue 於 10-3-26 01:50 發表
見到咁多姊妹分享,我又想呻吓

我99超衰,雖然我好好彩唔駛同佢一齊住,不過個個星期都要返去食飯, 超難定!!

因為衰0野實在太多, 所以講精境的:
1.未結婚前(已經book好酒樓,攪曬0野), 趁c6行開0左,係咁同我講自己個仔 ...

首頁

尾頁

跳至