懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我第二胎...e+16週la...但仲未見肚....
我第一胎8週多d人都會知我有左(因見哂肚)...
但今胎仲未見肚...開始有點擔心
會唔會唔正常ka...

別墅

....我....未夠2個月,
d同事已經成日睇字我個肚...

原帖由 2on 於 10-3-26 09:24 發表
我第二胎...e+16週la...但仲未見肚....
我第一胎8週多d人都會知我有左(因見哂肚)...
但今胎仲未見肚...開始有點擔心
會唔會唔正常ka...

子爵府

醒目開學勳章

我生完個囡之後肥左好多
而家5w 應該冇人見到

複式洋房

我第一胎果時五個幾月先見肚....-.-
我而家第二胎,9weeks..照鏡好似已經見見地...其實人人唔同,次次唔同,唔駛太擔心...
產檢有醫生cheak住ok就冇問題,relex^^~

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我因為仲有個小肚腩.. 一有咗就變實的的
所以7-8wk時, 人人都以為我有咗3-4個月! 我99仲c都唔信我講嘢, 話我個肚成4個月喇, 仲c口講自己得兩個月!

子爵府

我同你一樣, 7-8wk 已經見見地肚o家, 再加上我上胎生完冇生過肚o尼...

原帖由 小曳人 於 10-3-26 14:08 發表
我因為仲有個小肚腩.. 一有咗就變實的的
所以7-8wk時, 人人都以為我有咗3-4個月! 我99仲c都唔想我講嘢, 話我個肚成4個月喇, 仲c口講自己得兩個月!
...

禁止訪問

畀面勳章

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

好快,12W就見肚。但第一胎時,臨生都無人知
My Two Princess

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我第一胎,依家差唔多15 week 照鏡都未見肚.... 好擔心mouth: mouth:

大宅

原帖由 pigpig 於 10-3-26 17:00 發表
好快,12W就見肚。但第一胎時,臨生都無人知

臨生都冇人知? 咁咪控制得好好? 我依家8week, 成日餓到暈,日食夜食.我諗好快D 人就會見到我個肚.............腩.

別墅

17week la...但個肚都係唔多長大....
我奶奶同阿媽愈來愈擔心
但我上星期去政府check...個size都正常...
咁我都無咁怕...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

13W都未見肚,生完上1胎,唔使2個月收晒肚,回覆未生之前既體重。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

男爵府

第二胎...幾時會見肚ka??

我太約12WEEKS見肚

首頁

尾頁

跳至