自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

見有人派 chow文奇做封面ke, 仲以為甘好唔晒自己行去攞, 原來佢派個份唔係報紙黎, 係份乜買廣告/扮靚個metro weekend, 攪到成程答mtr都冇報紙睇tim

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我都係呀!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

好媽媽勳章

我都係呀...心諗 ~ e 咁好..仲有報紙派

侯爵府

好媽媽勳章

派個女人冇講ar
原帖由 joeywongmy 於 10-3-26 10:05 發表
唔係喎
人地講到明係復活節特刊
唔係報紙黎架

侯爵府

好媽媽勳章

我都係, 仲要返轉頭攞, 真離譜
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

我那個站好點, 先頭部隊派報紙, 後面的再派特冊...
所以我2份都有攞!!!

不過我都覺奇怪, 突然有8-9個人在站內派報紙, 平時只得1個人。

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係,攞完,望下,跟手比左回收既人....

比佢呃左.....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好彩今日冇心情睇
so冇拎

首頁

尾頁

跳至