自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我家兔仔己成日打乞(痴)...

伯爵府

畀面勳章

我全家都中招啦

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都中咗.........唉
阿女今日連放3日..仲諗住同個女行街都唔得 la~~唯有溫書啦!!反正都重要考埋個星期一

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 bonnie1213 於 10-3-26 10:23 發表
我都中咗.........唉
阿女今日連放3日..仲諗住同個女行街都唔得 la~~唯有溫書啦!!反正都重要考埋個星期一

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我家姐兩個小朋友...我細妹兩個小朋友...我細路女朋友...同埋我小朋友都中左蕉 灰色...
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

男爵府

公司有人中咗蕉! 我部門有3個, 一個巳經請假, 一個有帶口罩, 一個唔帶, 唔帶嗰個重要係最嚴重, 一d公德心都冇,坐我隔離, (餃)到我間唔中開下風扇吹下, 我唔想中蕉....

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

中左招!! 喉嚨超乾, 半夜個鼻呼氣仲會痛tim!
宜家飲羅漢果茶, 唔想陀住bb食西藥, 希望好快冇事!!

首頁

尾頁

跳至