跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問大家多數係邊度聽講座架?
我都係尋晚聽左第一次惠氐講座.
之後, 都好難搵到d免費講座
請大家幫幫忙呀

大宅

BB CARE有時都有架~
http://www.bbcare.hk/c006/bb_talk_01b.php
http://www.bbcare.hk/c006/bb_20100423.php

別墅

我有好多報左名,無去到,例如BK 、香港母乳協會及美素佳兒,都在27/3有免費講座。

仲有美贊臣、雅培等大型奶粉會,定期都辦免費講座。

如果想參加,一定要早早JOIN D 媽咪會先得,因為我同老公都可以一齊去。

復活節假期,數碼港都有BB 爬行比賽,聽講在場都有免費講座舉辦,可以即場報名參加

補充:美贊臣在4月17日:產前檢查及分娩過程及嬰兒營養手冊講座,各位之前無聽過,都試下報名

複式洋房

你地係邊到得知有講座架???我都想去聽下呀,請問可以提供資料嗎???

原帖由 sylvia.wan 於 10-3-26 11:27 發表
我有好多報左名,無去到,例如BK 、香港母乳協會及美素佳兒,都在27/3有免費講座。

仲有美贊臣、雅培等大型奶粉會,定期都辦免費講座。

如果想參加,一定要早早JOIN D 媽咪會先得,因為我同老公都可以一齊去。

復活節假期,數碼 ...

別墅

都係平時入定d 奶粉會、媽媽會、尿片會,仲有bk 個首頁都有講座推介,所以不時要自己update,而家的資訊好多,不過就要自己搵下low

禁止訪問

別墅

24/3/2010 惠氏講座,有送奶粉、濕紙巾
凡而之前由bk 同johnson 搞個個有沖涼液,講座在3月初完成

首頁

尾頁

跳至