嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

食開"森永"既, bb3歲後你地會轉邊隻奶粉呢?

大宅

我女都係食森永呀,下月三歳啦,都吾知仲可吾可以食森永,轉其他牌子又吾太想,阿囡食呢隻食得幾好!

男爵府

我打算幫小朋友轉雀巢Excel,見而家做promoto買一送一。佢都大過啦,飲奶都係一種心穩,主餐都係食飯唯主。

侯爵府

唔諗住轉,因為我覺得奶已經唔係佢既主要食糧,而家當係飲品一種咁啫,所以好地地就算,唔會轉~我個b 而家3 歲半~

愛是恆久忍耐......

複式洋房

原帖由 新紮媽媽 於 10-3-26 12:17 發表
唔諗住轉,因為我覺得奶已經唔係佢既主要食糧,而家當係飲品一種咁啫,所以好地地就算,唔會轉~我個b 而家3 歲半~

agree

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

跟本就唔洗轉, 3歲已經係食固體食物為主, 奶已經唔係主要食糧 (係 D 奶粉商, 出幾多個階段 - 1,2,3,4,5號, 等你地覺得不同, 其實越大既 #, 營養仲無咁高, 你可以比較 DHA 含量就知)

我仔5歲啦!! 仲係食緊和光堂大仔 (早上), 本地奶粉太甜亞仔完全唔飲

夜晚就用 坐奶器, 坐暖 D 鮮奶比佢飲

大宅

Hi, where did you see the 買一送一 promotion except nurse assocation? Thanks!

原帖由 babydonald 於 10-3-26 11:05 發表
我打算幫小朋友轉雀巢Excel,見而家做promoto買一送一。佢都大過啦,飲奶都係一種心穩,主餐都係食飯唯主。

首頁

尾頁

跳至