自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

廣受本地 OL 歡迎的人氣漫畫『我的低能之道』系列主角
『留馬仔』首次與酒店合作,於今個復活節進駐香港天際萬豪酒店,為一連數天的公眾假期帶來無限『低能』歡樂。原作者『馬仔』更會現身當中活動項目,為這個
復活節更添色彩。

二零一零年四月一日至十日期間,香港天際萬豪酒店將推出『留馬仔』主題客房計劃。每間指定客房除用了作者特別為是次推廣而設計、獨一無二的『留馬仔』x『香港天際萬豪酒店』圖案裝飾外,客房亦設有多樣獨家『留馬仔』產品,滿足一眾『粉絲』需要。

『留馬仔』主題客房每晚只須由港幣$1,488*起,並包括以下服務及優惠
*『留馬仔』 x 『香港天際萬豪酒店』主題豪華客房1晚
*2位成人及 2位小童天際咖啡室自助早餐
*精美『留馬仔』獨家設計紀念產品,包括咕臣(一對)、杯墊一套、記事本、貼紙、浴室用品專用防水袋乙個及透明A4文件夾(一套四個)
*入住期間可免費進入『留馬仔』夢遊仙境 (內設吹氣彈床、手工藝坊、魔術表演、小丑扭氣球、彩繪畫臉及電子遊戲)
*優先參加由馬仔主持之烹飪班 (先到先得,額滿即止)
*七五折享用天際咖啡室自助午餐或晚餐(最多六位)
*八五折享用天際咖啡室、萬豪中菜廳、天翔吧及酒廊單點菜譜
*免費享用27米室內恆溫泳池、桑拿、蒸氣浴、按摩池及24小時開放健身室
*免費乘搭往來酒店至機場或東涌港鐵站(D出口)之穿梭巴士

『留馬仔』主題客房供應有限,欲免向隅,請即行動。
詳情可致電 3969 1888 或
電郵 [email protected]
房價須另加一服務費 房價會隨供求而作出調整主題客房供應有限,一切以酒店確認為準

復活節公眾假期四月二至五日期間,『留馬仔』亦會到訪天際咖啡室。屆時,你將會發現有關『留馬仔』的甜品及佈置。 而巨型『留馬仔』亦會現身天際咖啡室,與『粉絲』們合照。自助午餐成人每位港幣$298*,小童每位港幣$198*;自助晚餐成人每位港幣$438*及小童每位港幣$268*。如欲訂座,請致電天際咖啡室3969
2500。

與此同時,酒店的宴會廳亦會化身成『留馬仔夢遊仙境』,場內設有適合小朋友的
吹氣彈床、手工藝坊、魔術表演、小丑扭氣球、彩繒畫臉及電子遊戲等。場內場外
亦有不同款式的『留馬仔』場景,好讓大家鬼馬拍照。(只限自助餐賓客及主題客
房住客享用)

『我的低能之道』系列作者馬仔將於四月三及四日,下午三時至四時,及四時至
五時,親臨香港天際萬豪酒店參加『留馬仔』復活節烹飪班,屆時聯同酒店包餅
師傅Dick Chan,炮製兩款簡單美食。入場只限自助餐賓客及主題客房住客參加,
每?或每房最多只限四人同時參加一次。名額有限,先到先得,額滿即止。預訂客
房或餐廳訂座,請電3969 1888。

*另加一服務費

有冇媽媽會同小朋友Easter報名呀!我諗緊去唔去好,因我幾鐘意呢個公仔呀

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

貴過去澳門~~

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

咁架價錢...去就真係夠晒...
低能!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 hudsonchui 於 10-3-26 11:26 發表
廣受本地 OL 歡迎的人氣漫畫『我的低能之道』系列主角
『留馬仔』首次與酒店合作,於今個復活節進駐香港天際萬豪酒店,為一連數天的公眾假期帶來無限『低能』歡樂。原作者『馬仔』更會現身當中活動項目,為這個
復活節更添 ...
我都鍾意睇佢d書, 但又未至於係粉絲...加上, 我b得2歲, 你送2個小童早餐比我有咩用o者....仲有, 大人係粉絲, 小朋友就應該唔係...easter 做合家歡function...但個定位有d古怪....我相信, 小朋友唔會因為見到低能之道而好happy...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

講真,我又唔得好貴, 我兩個女都鐘意呢個公仔,我諗住同兩個女女同老公入去relax下,游下水,好似入面有室內泳池,按摩浴池。

我同老公好鐘意住香港唔同既酒店,當relax下。

我仲考慮緊

大宅

我都好想去,不過C6實唔so我.

男爵府

好媽媽勳章

我之前係萬豪酒店聽個talk, 就送咗一晚免費入住天際萬豪酒店+早餐buffect. 我已book咗4/4-5入住. 唔知有無得入住主題房呢. 到時request下先. 4号我會去埋迪迪尼. 咁5号咪係酒店玩下囉. 橫掂入到去唔知做乜好. 今次啱晒. 我慳番唔少

迪迪尼地鐵車票 - 之前換咗
酒店 - 免費

大宅

hashtag影視迷勳章

$1488好多市區酒店都做到呢個價... 真係唔太吸引....
願BB身體健康

珊瑚宮

quote]原帖由 20022009 於 10-3-26 12:20 發表
我之前係萬豪酒店聽個talk, 就送咗一晚免費入住天際萬豪酒店+早餐buffect. 我已book咗4/4-5入住. 唔知有無得入住主題房呢. 到時request下先. 4号我會去埋迪迪尼. 咁5号咪係酒店玩下囉. 橫掂入到去唔知做乜好. 今次啱 ... [/quote]

我估唔得多,得要加錢0,不過唔知加幾多錢!

珊瑚宮

原帖由 agneskk 於 10-3-26 12:21 發表
$1488好多市區酒店都做到呢個價... 真係唔太吸引....

因為佢有個主題囉!如果唔係都唔會入去住架喇!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 hudsonchui 於 10-3-26 12:55 發表
quote]原帖由 20022009 於 10-3-26 12:20 發表
我之前係萬豪酒店聽個talk, 就送咗一晚免費入住天際萬豪酒店+早餐buffect. 我已book咗4/4-5入住. 唔知有無得入 ...

咁要加錢緊係唔制啦~ 咁佢應該有其他function, 夠玩啦~

珊瑚宮

有冇人去左呀?

首頁

尾頁

跳至