想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

其實我2 MAR DAY1 深粗同哈哈笑都17MAR CHECK 到...其實最快係要3 月29 日先可用紅D綠D CHECK 但我今日同尋日忍唔住CHECK左,咩都冇...有冇人都好似我一咁...早左CHECK紅綠D冇反應,但之後都有BINGO架?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 快樂 於 10-3-26 10:51 發表
其實我2 MAR DAY1 深粗同哈哈笑都17MAR CHECK 到...其實最快係要3 月29 日先可用紅D綠D CHECK 但我今日同尋日忍唔住CHECK左,咩都冇...有冇人都好似我一咁...早左CHECK紅綠D冇反應,但之後都有BINGO架? ...

如果 17/3 深粗, 大約 29/3 最快可以check到紅綠d , 最遲約 31/3 都可以check到.

加油呀

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

公爵府

畀面勳章

原帖由 miffymiffy 於 10-3-26 11:20 發表

如果 17/3 深粗, 大約 29/3 最快可以check到紅綠d , 最遲約 31/3 都可以check到.

加油呀

咁想問下m前係咪都係會希淺線?我而家咁早係check係咪唔準?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 快樂 於 10-3-26 12:41 發表

咁想問下m前係咪都係會希淺線?我而家咁早係check係咪唔準?

M前會可能有 淺線.

另你而家尚早, 可以睇多2日.

瑪瑙宮

原帖由 maggiemeow10 於 10-3-26 11:41 發表

I mean if I use red D to first check... thanks.

check bingo的話, 用晨 尿或任何一次 都ok (最緊要之前2小時減少飲野)

別墅

M前都有?? O甘真係自己呃自己...

原帖由 miffymiffy 於 26-3-2010 01:16 PM 發表

M前會可能有 淺線.

另你而家尚早, 可以睇多2日.
~生命生命這好傢伙,何時我也說他不錯~

大宅

好媽媽勳章

請問m前會深粗的嗎?

大宅

原帖由 knps2009 於 10-3-26 14:03 發表
請問m前會深粗的嗎?

m前有機會淺線, 如果深粗應該係bingo

首頁

尾頁

跳至